Redactia.ro
Home » Știri » Jador și Carmen de la Sălciua, împreună? Primul sărut, la videoclipul celor doi

Jador și Carmen de la Sălciua, împreună? Primul sărut, la videoclipul celor doi

GALERIE FOTO (2)

“ Nu am somn de 4 zile”, cântă Jador în cea mai recentă piesă lansată. Însă cine ar avea somn, dacă ar sta lângă frumoasa Carmen de la Sălciua? Potrivit Wowbiz și martorilor aflati la videoclipul celor doi, artistii par să fie mai apropiati ca niciodată. În plus, aceștia s-ar fi sărutat pe bune.

Jador și Carmen de la Sălciua domină trendigul YouTube, însă relația celor doi este subiect de discuție ce depășește bariera muzicală. Videoclipul proaspăt lansat se încheie cu o imagine pe care cu greu o poți scoate din minte și care nu face nimic altceva decât să confirme bănuielile deja lansate în spațiul virtual. Potrivit martorilor care au fost la filmarea videoclipului recent lansat, Jador și Carmen de la Sălciua au încheiat filmarea cu un sărut fierbinte, deși ar fi trebuit doar sa se prefaca. “La sfârșitul videoclipului piesei cântate de Jador și de Carmen de la Sălciua, în spatele unei perdele, cei doi par să se sărute. Iar dacă în clip doar par, cei doi au făcut-o…. A fost un sărut timid, nu s-a întâmplat nimic altceva, dar a fost…”, a declarat entuziasmat un martor care a petrecut la filmările piesei “Nu am somn de 4 zile”.

Jador, atent la orice mișcare a lui Carmen

Tot martorii care au fost de față la filmarea videoclipului ce îi are ca protagonist pe Jador și Carmen de la Sălciua au declarat că tânărul a fost tot timpul în prezența cântăreței, gata să resolve dorințele și cerințele frumoasei artiste. Jador roia, efectiv, în jurul lui Carmen, nu a lăsat-o singură nicio secundă. Făcea glume, o complimenta, era evident atras de ea… Carmen, și ea, părea să îl placă destul de mult pe Jador, cocheta cu el așa cum face o femeie căreia îi place un bărbat.”

 

Jador în vizită la Carmen în Alba?

Tot pe surse, însă de data aceasta pe grupurile de fani care urmăresc orice mișcare făcută de Jador și Carmen de la Sălciua, au apărut fotografii cu Jador în vizita în județul Alba unde se află comuna Sălciua. Se pare că videoclipul nu a făcut altceva decât să îi apropie pe cei doi artiști. “Nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară (n. red., plin de energie). (…) Sper că lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper că piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional”, a declarat Carmen.


De cealaltă parte, și Jador s-a arătat încântat de prezența artistei în preajma lui. “La videoclip a venit îmbrăcată normal, dup-aia s-a schimbat în cămășa aia. I-am zis: Carmen, filmezi așa? Că nu eram genul ei să filmeze așa… Și ea era sexy… dar spre decent”, a mărturisit cu sinceritate Jador.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: