Redactia.ro
Home » Monden » Jador, scandal monstru cu interlopii din cauza unei femei: “Ai lăsat-o gravidă”

Jador, scandal monstru cu interlopii din cauza unei femei: “Ai lăsat-o gravidă”

Jador

Jador este iarăși în mijlocul unui scandal. Mircea Nebunu’ îl acuză pe cântăreț că a lăsat o fată însărcinată, iar acum a blocat-o pe toate rețelele de socializare și nu vrea să mai vorbească cu ea, deși i-ar purta în pântece propriul copil.

Jador, scandal cui interlopii pentru că ar fi lăsat o fată însărcinată

După ce s-a zvonit de mai multe ori că Jador a lăsat însărcinate mai multe femei, iată că a venit din nou o astfel de informație, de această dată ea fiind de la interlopul Mircea Nebunu’, liderul clanului Sportivilor.

În cadrul unui live pe Facebook, interlopul o filma pe tânăra care era cu el la masă și a întrebat-o ce i-a făcut Jador, iar răspunsul fetei a fost că a lăsat-o gravidă. Mai mult, interlopul Mircea Nebunu’ a spus că fata respectivă, în vârstă de 21 de ani, este iubita lui Jador, iar acum el nu îi mai răspunde la telefon după ce l-a informat că a rămas însărcinată.

Ce acuzații a făcut Mircea Nebunu’ la adresa lui Jador

„Jador de la Puterea Dragostei, ai lăsat-o pe fata asta gravidă. Te așteptăm aici să o iei. Ai lăsat-o aici. Măcar răspunde la telefon. Da, este iubita lui. Uite ce frumoasă este, el a lăsat-o gravidă și a blocat-o pe telefon. Te așteaptă aici să bei o cafea. Vrei să scapi de ea și o arunci aici, în grădina mea. Ai zis că ajungi în doua ore și nu ai mai venit. Uite mesajele, dovada. E fata frumoasă, are 21 de ani și Jador a lăsat-o gravidă și nu mai vrea să vorbească cu ea”, a spus interlopul Mircea Nebunu’ într-un live pe Facebook.

La rândul ei, și tânăra din videoclip a spus că ea este iubita oficială a lui Jador, despre care a mai spus că „nu este cuminte”.

„Nu glumesc, sunt iubita oficială. Eu sunt cuminte, el nu”, a spus tânăra brunetă. Deocamdată, Jador nu a avut nicio reacție la acuzațiile care i s-au adus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: