Redactia.ro
Home » Monden » Jador a recunoscut cum s-a petrecut, de fapt, accidentul rutier. Ce a făcut artistul imediat după incident

Jador a recunoscut cum s-a petrecut, de fapt, accidentul rutier. Ce a făcut artistul imediat după incident

Jador a recunoscut cum s-a petrecut, de fapt, accidentul rutier

Jador se pare că nu mai scapă de probleme. După ce i-a fost reținut permisul de conducere de două ori, artistul a fost implicat recent într-un accident rutier.Din fericire cântărețul nu a fost rănit, dar bolidul său de lux a sfârșit avariat destul de grav.

Jador a recunoscut cum s-a petrecut, de fapt, accidentul rutier. Ce a făcut artistul imediat după incident

După multe zile în care a lipsit de pe vlogul său, fiind ocupat cu propria sa emisiune difuzată pe Antena Stars, Jador a postat un nou video pe Youtube în care își anunță fanii că a făcut accident cu mașina. Artisul, din câte se poate observa pe filmare nu a fost rănit, în schimb bolidul de lux pe care-l deține, a fost grav avariat.

Jador a precizat pe vlogul său că s-a tot contrazis cu celălalt șofer care a fost implicat în accident, cine a fost vinovatul. Într-un final, ajunși la secția de poliție, un agent a decis că vinovatul de accident este șoferul celălalt, pentru că nu a acordat prioritate și a lovit Bentley-ul condus de Jador.

Cântărețul, pe numele său adevărat Ionuț, a mai avut probleme cu legea în calitate de șofer, după ce fusese amendat pentru cp butona telefonul în timp ce conducea.

Jador are mașina distrusă

Îndrăgitul artist și-a început vlogul susținând că în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme, mai ales de când și-a cumpărat noua mașină, care se pare că nu îi aduce noroc deloc artistului.

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului”, a mărturisit Jador.

Totodată, acestuia i-a fost reținut carnetul de conducere în timp ce mergea spre Bacău, iar la scurt timp poliția l-a oprit și i-a fost reținut permisul de conducere pentru a doua oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: