Redactia.ro
Home » TV » Jador va avea o emisiune. Pe ce post de televiziune se va difuza

Jador va avea o emisiune. Pe ce post de televiziune se va difuza

Jador va avea o emisiune

Jador, artistul numărul 1 în trending pe Youtube a anunțat că va avea propria emisiune difuzată pe Antena Stars. Cântărețul le-a pregătit fanilor săi numeroase momente pline de surprize ce vor fi difuzate în serialul mult așteptat de urmăritorii artistului.

Jador va avea o emisiune. Pe ce post de televiziune se va difuza

Cântărețul Jador a anunțat duminică într-un vlog postat pe canalul său de Youtube că în curând va fi difuzată o emisiune pe Antena Stars în care va fi prezentată viața lui. Momentan nu se știe când va avea loc premiera emisiunii, dar artistul le promite urmăritorilor săi că vor avea loc evenimente incendiare.

Artistul le-a spus fanilor săi că în cadrul emisiuni vor fi difuzate momente speciale din viața lui și imagini de la concertele sale. În vlogul său, Jador i-a prezentat pe cei care se vor ocupa de producția serialului.

De asemenea, Jador a dus echipa de producție de la Antena Stars, acasă la familia sa din Bacău unde i-a servit cu cele mai bune rețete de mâncăruri preparate de mama sa.

Ionuț-Remus Dumitrache pe numele său real, are o familie numeroasă de care se mândrește la orice pas. Pe de altă parte, mama sa este foarte mândră de fiul său în vârstă de 25 de ani pe care îl așteaptă ori de câte ori ajunge acasă cu preparate delicioase.

Jador, unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Jador, provine dintr-o comună din județul Bacău și a devenit faimos în urmă cu doi ani după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei„, difuzată de KanalD.

Tânărul a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct, iar legătura sa cu muzica i-a adus și mai multă popularitate. Artistul a devenit cunoscut după ce a lansat piesa „Dau moda”, împreună cu Lino Golden și Alex Velea care s-a dovedit a fi un mare hit. Ulterior, acesta a lansat o piesă cu Alex Velea, „Arde-mă Baby” care a reușit să strângă în primele 24 de ore de la lansare aproape un milion de vizualizări.

Dar, cea mai în vogă melodie a lui Jador este „Jale”, lansată în colaborare cu Costi Ioniță, Emilia,Dodo si Jay Maly. Carismatic și mereu zâmbitor, Jador continuă să cucerească inimile românilor ori de câte ori apare în fața camerelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: