Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Jador, de fapt. Remus Ionuţ Dumitrache a terminat o facultate celebră în România

Ce studii are Jador, de fapt. Remus Ionuţ Dumitrache a terminat o facultate celebră în România

Manelistul Jador

Jador este senzația momentului în muzică, așa că toate detaliile despre viața lui personală sunt de interes pentru toată lumea. Este un manelist de succes, are mai multe piese în topul YouTube, dar și o mulțime de fani, ce continuă să se înmulțească.

Ce studii are, de fapt, Jador. Cântărețul îi întrece pe mulți

Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, Jador este senzația momentului din muzică. Cariera lui a fost propulsată după ce a fost concurent la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D, iar acum a ajuns să ceară chiar și 3.000 de euro pentru a cânta la un singur eveniment.

Totuși, stabilitatea finnaciară și faima pe care le are acum erau doar un vis în trecut atât pentru Jador, cât și pentru părinții lui. În ciuda meseriei pe care o are acum, Jador s-a concentrat și asupra studiilor. Astfel, el a terminat Academia de Studii Economice București și este licențiat în economie. Mai mult decât atât, Jador a făcut și un masterat în acest domeniu, lucru cu care s-a lăudat.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, se mândrea Jador pe rețelele de socializare.

Totuși, Jador a muncit mult să ajungă aici și a avut o copilărie grea. A împărțit școala cu cântările și a reușit să le facă pe amândouă foarte bine.

„Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, povestea Jador.

Jador a avut o copilărie grea. Părinții nici nu mai sperau că o să ia bacul

Jador a fost un copil rebel și a fost dat afară din liceul la care învăța. Apoi, el s-a cumințit, a luat bacul și a urmat studii superioare.

„Ma mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul.”, a povestit cântărețul.

Participa la Survivor

Jador participă acum la Survivor, iar zvonurile spun că are cel mai bun contract. Câștigă foarte mult și îi merge bine în ultima perioadă, însă nu a scăpat de criticile oamenilor. În cea mai recentă ediție concurenții au primit mesaje de acasă. Jador nu a putut să citească cu voce tare, iar cel care l-a ajutat a fost Culiță Sterp.

Știe sau nu să citească? Aceasta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor.

”Ce nu se vede și aude la TV este că Jador a început să citească, dar pentru el, dacă ascultați bine cineva ii spune: „Am impresia că nu știi sa citești cu voce tare”.

P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu ii spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el ii spune să nu citească anumite fraze ????  Vă, pup invidioșilor”, a observat un internaut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: