Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubeşte, de fapt, Jador. Motivul pentru care îşi ţine iubita secretă

Cu cine se iubeşte, de fapt, Jador. Motivul pentru care îşi ţine iubita secretă

Cine este iubita lui Jador_

Jador, artistul care a reușit într-un timp record să devină unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, este implicat într-un subiect controversat. Ella, concurenta de la Puterea Dragostei a declarat în timpul competiției că artistul ar avea o relație de 7 ani cu o fată, pe care și-ar dori să o ia de soție.

Mai mult, se pare că Jador ar fi dus-o pe iubita sa acasă la familia lui, ceea ce înseamnă că are intenții serioase cu aceasta.

Cu cine se iubeşte, de fapt, Jador. Motivul pentru care îşi ţine iubita secretă

Jador, pe numele său real Remus-Ionut Dumitrache a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din țară, după ce a lansat mai multe melodii cu diferiți artiști renumiți.

Participant la emisiunea „Puterea Dragostei”, Jador a declarat în nenumărate rânduri că își dorește o fată simplă, cu care să-și întemeieze o familie și care să fie alături de el în momente dificile.

Potrivit declarațiilor date de Ella, concurentă la Puterea Dragostei, care de altfel, artistul a încercat să aibă o relație cu ea, acesta ar avea de fapt, o iubită acasă.

Ella, a declarat că, Georgiana, presupusa iubită a lui Jador îl așteapta cu brațele deschise ori de câte ori acesta se întorcea în țară.

Cine este iubita lui Jador?

Georgiana Elisei, în vârstă de 27 de ani este presupusa iubită a artistului. Aceasta a absolvit Universitatea Politehnică din București și pare că se încadrează în categoria fetelor simple și cuminți, așa cum vrea Jador.

A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”, susțin două vloggerițe.

În urma declarațiilor făcute de mai multe persoane, Jador a decis să facă un vlog alături de Georgiana. În filmare artistul recunoaște că a avut o relație de mai mulți ani cu aceasta, dar că acum nu mai formează un cuplu. Totuși, au decis să păstreze o prietenie frumoasă, pentru că, Georgiana este o persoană specială în viața lui Ionuț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini