Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Carmen de la Sălciuna mai apropiați ca niciodată. Ce detaliu le-a dat de gândit fanilor

Jador și Carmen de la Sălciuna mai apropiați ca niciodată. Ce detaliu le-a dat de gândit fanilor

Carmen de la salciu si jador, nou cuplu

În ultimul timp foarte multe cupluri mondene își spun adio, dar la fel de multe încep să se formeze. Fanii cântăreței, Carmen de la Sălciua sunt în extaz după ultima postare a artistei. Jador și Carmen au anunțat o nouă colaborare muzicală, iar fanii speră că cei doi încep și o idilă romantică.

Cum s-a pozat Carmen de la Sălciua lângă Jador

Chiar dacă Carmen a precizat că ei urmează să lanseze o melodie împreună, fanii nu au putut să nu speculeze. Urmăritorii artistei i-au scris că se potrivesc foarte bine și ar forma un cuplu de succes, mai ales pe plan profesional. Piesa care în curând va apărea se numește ”Nu am somn de patru zile”. Iar fanii au apreciat fotografia cu Jador cu peste 29.000 de like-uri.

„Vă cam potriviți / Ar fi drăguț să formați un cuplu, ați fi bombă și profesional și personal vorbind / Dacă vă vede Culiță, ce credeți că spune? / Frumoși amândoi, succes în tot ceea ce faceți” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Carmen de la Sălciua, în dreptul fotografiei cu Jador.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Nu am somn de 4 zile “ 💣🎬 NEXT HIT 🔥! @jador_adevarat

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) pe

Cei doi au mai avut hit-uri împreună și s-au bucurat de un mare succes. Acum lucrează la melodie, dar e aproape gat, au mai rămas doar câteva detalii de corectat. Cei doi se pregătesc pentru o nouă lansare. Carmen a publicat câteva secvențe din piesă, iar fanii deja o adoră.

Carmen de la Sălciua este o împătimită a operațiilor estetice. Ce a mai bifat artista

De când a devenit cunoscută, Carmen nu a stat departe de cabinetele medicale. Odată cu faima, vedeta a simțit nevoia să lucreze la aspect și să se transforme într-o divă sexy. De curând, artista a mai bifat o intervenție estetică și a făcut publică prima imagine cu noua înfățișare.
Pe contul său de Instagram, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie cu noua intervenție estetică, mai exact o conturare facială care i-a pus în evidență mai mult trăsăturile. Cântăreața a fost extrem de încântată de rezultat și chiar susține că a plecat zâmbind din clinică.

Carmen de la Sălciua a ajuns cunoscută datorită colaborărilor muzicale cu fostul ei iubit, Culiță Sterp. Când formau un cuplu, erau extrem de urmăriți și în plus au vedeta a început o nouă carieră alături de soțul ei. Faptul că erau un cuplu nu doar pe scenă, dar și în realitate, le aducea o mare popularitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: