Redactia.ro
Home » Știri » Elena Lasconi, prima zi la primarie. Ce a facut fosta vedeta ProTV

Elena Lasconi, prima zi la primarie. Ce a facut fosta vedeta ProTV

Indragita fosta prezentatoare TV, Elena Lasconi a reusit sa castige increderea cetatenilor din Campulung Muscel. Nou instalata in functia de edil, Lasconi s-a apucat de treaba, potrivit celor de la Libertatea care au vizitat-o la primarie.

Fosta vedeta ProTV a reusit sa ajunga primar de Campulung Muscel, canditata din partea USR-PLUS. Elena Lasconi a preluat mandatul si s-a prezentat la birou in aceasta saptamana, in sacou rosu si cu o fusta plisata, schimband parca decorul sumbru din primarie. Investirea a avut loc intr-o camera cu lumini palide, insa cu sufletele pline de speranta. Cu aerul tras in piept si cu mana pe Biblie, Elena Lasconi si-a spus juramantul, pe care la “sigilat” cu un simplu “Va iubesc” la final.

A dat un tur de birouri si a aflat de o gramada de probleme

Cu zambetul pe buze, Elena Lasconi a inceput sa descopere primaria din Campulung Muscel, care in istoria ei de peste 700 de ani nu a avut parte de o femeie primar. Digitalizarea si taierea salariilor par sa fie primele griji ale noului primar, la aflarea vestii ca din 20 de milioane de euro buget anual, 14 milioane reprezinta doar salariile angajatilor din primarie.

Liderul revolutionarilor a amenintat ca se sinucide

Un domn in varsta, speriat de noile schimbari din primaria Campulung Muscel a amenintat ca se sinucide daca el si colegii din asociatie vor fi evacuati. „Intru în greva foamei sau, dacă nu, mă sinucid aicea”, i-ar fi spus batranul Elenei Lasconi.

Concluzie: totul e palid si invechit

Faptul ca timpul a stat in loc la primaria Campulung Muscel a fost subliniat de noul edil, Elena Lasconi, care de fiecare data cand mai deschidea o usa prin institutie simtea cum se instaleaza panica si frica. “ Doamne, totul e atat de sinistru!”, a spus Elena Lasconi la descoperirea primariei pe care o va controla 4 ani de acum incolo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: