Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman nu crede in coronavirus. Ce spun specialistii despre afirmatiile cantaretului

Dan Bittman nu crede in coronavirus. Ce spun specialistii despre afirmatiile cantaretului

GALERIE FOTO (2)

Dan Bittman, liderul trupei Holograf a iesit zilele trecute cu afirmatii surprinzatoare in ceea ce priveste pandemia de Covid-19, lasand loc de interpretari din partea specialistilor. Terapeutul Gabriel Diaconu a facut o scurta analiza.

Invitat la Antena 3, Dan Bittman a spus ca autoritatile sunt depasite in ceea ce priveste numarul real de infectati cu coronavirus, dar si de morti. Tot acesta a spus ca medicii nu pot face necropsii si deci nu se poate stii cu exactitate numarul de morti din Romania. In contextul declaratiilor publice facute, psihiatrul Gabriel Diaconu a tinut sa faca o analiza si cateva precizari: ”Despre coronavirus am învăţat destul de mult în această perioadă. Şi din păcate n-am învăţat să-l tratăm cu mult mai bine. Studiile care vin şi care arată că scădea mortalităţii folosind un agent sau altul, de obicei sugerează efecte modeste. Şi ale Remdesivirului şi ale plasmei convalescente şi ale dexametazonei. Pe de altă parte, răspândirea lui este inexorabilă. Şi atunci când ai o răspândire inevitabilă, e clar că la oameni de vârsta noastră va fi în zona banală, pe etajul de vârstă a lui Dan Bittman continuă să fie relativ modestă. Acum, Dan Bittman însuşi a anunţat că părinţii lui s-au prăpădit. Pe de altă parte, dacă părinţii lui ar fi trăit, probabil că ar fi fost un pic mai cumpătat, pentru că ar fi înţeles în momentul acela că mai are nişte vieţi pe mână”, a spus Diaconu pentru Adevarul.

Psihiatrul, deranjat de afirmatiile lui Bittman

Tot Gabriel Diaconu a spus ca este destul de usor sa vorbesti in spatiul public, dar ca asemenea aformatii pot afecta publicul: “E simplu să vorbeşti în spaţiul public pentru că ai un cuţit la os financiar. E simplu şi emoţional e de înţeles. Poporul interpretează problema asta medicală destul de naiv. Nu poţi să te aştepţi la altceva, nici măcar de la Dan Bittman. Eu pot să înţeleg că omul are o educaţie muzicală, dar cu siguranţă nu are o educaţie medicală. Şi neavând o educaţie medicală, opiniile domniei sale despre această pandemie sunt în linie cu vulgul. Adică, au un caracter folcloric. Şi având un caracter folcloric şi derivând dintr-o gândire populară, cel mult declaraţiile dânsului reflectă starea de neînţelegere la nivelul populaţiei”, a conchis Gabriel Diaconu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini