Redactia.ro
Home » Monden » Radu Andrei Tudor a slabit 9 kilograme. Cum se mentine in forma stiristul de la TVR

Radu Andrei Tudor a slabit 9 kilograme. Cum se mentine in forma stiristul de la TVR

GALERIE FOTO (3)

Radu Andrei Tudor, prezentatorul stirilor TVR a decis sa faca o schimbare in viata sa. In timp ce unii pamenii se vaita ca s-au ingrasat pe timp de pandemie, Andrei Tudor a scapat de 9 kilograme, iar acum incape si in costumele de la TVR.

Pandemia a dat batai de cap multora dintre noi, mai ales in ceea ce priveste greutatea. Nu este valabil si pentru Radu Andrei Tudor care merge regulat la sala de forta si care a reusit sa slabeasca deja 9 kilograme. Vedeta TV a dat un interviu pentru cei de la Click, in care a marturisit cateva dintre secretele dietei lui. “În timpul pandemiei am slăbit 9 kilograme, pentru că nu am mai mers la sală. Și s-au mai desumflat mușchii. Mie îmi pare rău că am slăbit și nu e bine, am încercat să fac exerciții acasă, să recuperez, dar nu am atâta aparatură acasă pentru exerciții. După ce ani de zile le-am pus probleme celor care îmi pregăteau costumele de la TVR și îmi spuneau să trag mai puțin la sală, acum am ajuns să port toate cămășile de acum 3 ani. Mi-a fost frică să nu mă îmbolnăvesc, să nu duc acasă boala sau la muncă. Am zis să am 2 antrenamente pe săptămână, eu care făceam câte 5 pe săptămână” a marturisit Radu Andrei Tudor.

 

Radu Andrei Tudor isi doreste un copil

Intrebat de familia de la Piatra Neamt, prezentatorul TVR spune ca a avut timp sa ii viziteze. Cat despre viata personala, Radu nu a ezitat sa spuna ca isi doreste un copil. „Familia de la Piatra Neamț e bine. Îmi doresc foarte mult un copil, să mă însor, însă momentan sunt singur. Mă descurc în pandemie singur în bucătărie. La ai mei am fost acum două săptămâni, pentru că a fost ziua nepoțelului meu, primul meu nepot, pe care am vrut să-l văd, să-i duc cadouri și am avut marea surpriză că de când nu l-am mai văzut a început să meargă singur. Weekendul acesta e venit cu familia fratelui meu și cu mama și ne bucurăm de un weekend împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: