Redactia.ro
Home » Monden » Măruță și copiii săi sfidează regulile impuse de autorități. Cum au fost surprinși de paparazzi

Măruță și copiii săi sfidează regulile impuse de autorități. Cum au fost surprinși de paparazzi

GALERIE FOTO (2) Cătălin Măruță și copiii

Cătălin Măruță, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la Pro TV, a fost fotografiat de paparazzi în timp ce ignora restricțiile impuse de autorități. Atât el, cât și cei doi copii ai săi nu purtau masca de protecție într-un loc public din Capitală.

Cătălin Măruță a “relaxat” regulile de pandemie

Zilele trecute, Cătălin Măruță a fost fotografiat de reporterii de la Cancan.ro când părăsea un cunoscut parc de distracții din București. Prezentatorul era însoțit de cei doi copii ai săi, însă nici unul din ei nu purta masca de protecție, exemplu luat de la tatăl lor.

Se parec că vedeta de la Pro TV nu ține morțiș să repecte regulile impuse de autorități, mai ales atunci când se află într-un spațiu public, destul de aglomerat. Cei trei au uitat de accesoriul cel mai necesar din această perioadă și s-au relaxat fără să țină cont de restricții.

Cătălin Măruță și copiii
Cătălin Măruță și cei doi copii nu poartă mască

Care este relația lui Cătălin Măruță cu cei doi copii

Cătălin Măruță este cunoscut de public pentru faptul că se implică în creșterea copiilor lui. Acesta a fost deseori suprins de reporteri petrecâdu-și timpul alături de cei mici. Ei își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în familia lor, postând periodi clipuri pe Youtube.

Eva și David vor să devină vloggeri de succes și au început încă de pe acum să filmeze absolut tot. Andra și Cătălin Măruță sunt alături de ei și îi ajută cu tot ce pot, pentru că vor ca ei să facă ce le place și să se simtă bine.

“Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: «Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!».  Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea, și David. 

Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe YouTube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”, a declarat Andra Măruță.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: