Redactia.ro
Home » TV » Ce maşină conduce Emily Burghelea? Fosta asistentă TV a primit-o cadou de la iubitul misterios

Ce maşină conduce Emily Burghelea? Fosta asistentă TV a primit-o cadou de la iubitul misterios

GALERIE FOTO (2) Emily Burghelea

Emily Burghelea a fost cerută de nevastă de curând, iar iubitul ei a făcut totul ca la carte. I-a luat un inel cu diamant, iar apoi i-a arătat că a cumpărat și o mașină. Iată ce autoturism conduce acum Emily Burghelea.

Emily Burghelea a primit o mașină de lux de la iubitul ei

Emily Burghelea a acceptat de curând să se căsătorească, iubitul ei făcându-i o surpriză de zile mari. Acesta a venit în platoul emisiunii „To Show”, unde iubita lui era invitată și s-a așezat pe un genunchi ca să pună întrebarea cea mare.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Emily Burghelea știa că iubitului ei nu îi place să apară la televizor.

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!”, a povestit Emily Burghelea.

Emily Burghelea se căsătorește. Când are loc nunta

Emily Burghelea a povestit că nu s-a așteptat niciodată la acest gest. De asemenea, ea a specificat că a primit un inel superb, dar și o mașină de lux, un Mercedes cu mulți cai putere și care costă o mică avere.

„Și da…. am zis DA! Urmează vlog pe Youtube cu toate detaliile. Încă sunt în stare de șoc. Nu mă așteptăm NICIODATĂ să între în DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză… iar eu…. Eu i-am făcut instagram, cu sau fără voia lui. Mi-a zis că o să mă filmeze în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis că glumește. Nu glumea. Suntem la restaurant și în 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o să regret asta mai târziu?! Nu știu… dar… ce știu sigur este că nu voi regreta că am zis DA. Te iubesc mult, băi!”, a povestit Emily Burghelea, pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea și mașina primită cadou
Emily Burghelea și mașina primită cadou
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: