Redactia.ro
Home » Știri » Mesajele de pe WhatsApp vor dispărea după șapte zile. De când se va putea utiliza funcția

Mesajele de pe WhatsApp vor dispărea după șapte zile. De când se va putea utiliza funcția

Mesajele de pe WhatsApp vor dispărea după șapte zile 

Facebook a anunțat că va introduce o nouă funcție pentru aplicația de mesagerie, astfel că mesajele de pe WhatsApp vor dispărea după șapte zile.

Mesajele de pe WhatsApp vor dispărea după șapte zile

Funcția va permite utilizatorilor să utilizeze autoștergerea mesajelor trimise pe WhatsApp, o dată cu clipurile video și fotografiile atașate, dacă se dorește acest lucru. Această opțiune va proteja viața privată a utilizatorilor, fiind prezentă de multă vreme pe serviciile de mesagerie concurente, precum Signal și Telegram, care însă nu se bucură de un număr atât de mare de utilizatori precum WhatsApp.

Un oficial al Facebook a declarat joi că noua funcție va determina conversații „mai aerisite și mai personale” pe WhatsApp.

„Scopul nostru este să facem ca experiența de pe WhatsApp să fie conform dorințelelor utilizatorilor, să fie cât mai aproape de ei, ceea ce înseamnă că discuțiile nu ar trebui să rămână acolo pentru totdeauna”, au precizat reprezentanții companiei, potrivit stirileprotv.ro.

Când se va putea beneficia de noua funcție

Noua funcție va ajunge treptat la toți utilizatorii, în această lună, potrivit sursei citate. Când funcția este activată, mesajele noi trimise într-un chat vor dispărea după șapte zile.

Într-un chat individual, fiecare persoană poate activa sau dezactiva mesajele care dispar. În grupuri, administratorii vor avea controlul asupra noii funcții. Reprezentantul companiei a mai sugerat că perioada de grație de șapte zile ar putea să fie modificată.

”Începem cu șapte zile, deoarece credem că acest lucru oferă liniște sufletească precum că acele conversații nu sunt permanente, rămânând în același timp la dispoziția utilizatorului, astfel încât să nu uitați despre ce vorbeați. Lista de cumpărături sau adresa magazinului pe care ați primit-o acum câteva zile va fi acolo cât timp aveți nevoie de ea și apoi va dispărea când nu va mai fi necesară.”, a precizat acesta.

Odată cu conversațiile, vor fi șterse și atașamentele, imaginile, clipurile video sau documentele trimise, doar dacă nu au fost salvate automat, sau manual, în telefon.

”Dacă mesajele care dispar sunt activate, conținutul media trimis în chat va dispărea, dar va fi salvat pe telefon dacă descărcarea automată este activată”, a mai comunicat compania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: