Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, siluetă de vis la 50 de ani. Meniul zilnic al actriței, dieta și trucurile pentru un corp de invidiat

Anca Țurcașiu, siluetă de vis la 50 de ani. Meniul zilnic al actriței, dieta și trucurile pentru un corp de invidiat

Anca Țurcașiu are o siluetă de vis la 50 de ani. Actrița se menține mereu în formă și chiar este extrem de vizibil acest lucru. Nu e chiar ușor, dar nici imposibil, trebuie să fie atentă la meniul zilei. Însă a mărturisit și câte trucuri pentru un corp de invidiat. Să-i aflăm secretele!

Se știe că Anca Țurcașiu este vegetarian de peste 20 de ani, însă sunt și alte trucuri pe lângă care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari.

Anca Țurcașiu, secrete pentru o siluetă de vis

Actrița nu își face atâtea probleme nici când vine vorba de numărul de calorii pe care o are fiecare mâncare sau băutură în parte. Dimpotrivă, Anca Țurcașiu nu se ferește de nimic. Însă unul dintre secretele actriței este echilibrul.

A învățat în timp că trebuie să te comporți echilibrat și atunci când vine vorba de trupul tău. Astfel, Anca Țurcașiu își face periodic timp și pentru sport, o altă soluție perfectă pentru a menține un corp armonios, dar și pentru o sănătate de fier.

De curând, Anca Țurcașiu le-a scris fanilor săi de pe Facebook în ce constă meniul de cină al ei. Mulți au rămas mască! Toți ar fi crezut că mănâncă doar legume și semințe. Dar mare le-a fost mirarea. Anca Țurcașiu are o dietă normal, în care este inclusă chiar și pâinea de care mulți se feresc. Mai mult, și alcoolul servit ocazional pare să nu strice deloc.

„Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!’, le-a transmis Anca Țurcașiu fanilor de pe Facebook.

Dieta la care apelează Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a renunțat de peste 20 de ani la carne. Actrița a ales să urmeze un regim ovo-lacto-vegetarian. Singurul secret când vine vorba de frumusețe este că s-a obișnuit să fie conștiincioasă în tot ceea ce face. Sportul, orele de somn și alimentația sănătoasă și echilibrată sunt extrem de importante  pentru ea.

Anca Țurcașiu, reguli pentru un corp sănătos

Așadar, se pare că secretele Ancăi Țurcașiu sunt grija pentru somn, preocuparea pentru alimentație și timpul alocat pentru sport. Vedeta pare să fi găsit combinația perfecta pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Iată ce mai adaugă actrița:

„Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună”, a explicat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, trucuri pentru siluetă de vis

Anca Țurcașiu spune că bea multă apă, iar ceaiurile le servește neîndulcite. Consumul de legume și fructe, așa cum sunt ele crude și nu procesate, sunt surse clare de vitamine. Așa se face că pielea și părul ei arată minunat. De asemenea, au beneficii uriașe pentru piele și, evident, siluetă.

„De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a explicat vedeta într-un interviu.

Un alt secret este că Anca Țurcașiu a ales să mănânce la ore fixe. Este un obicei la care, oricât ar fi de greu, vedeta nu a renunțat.

„Hrana este un element foarte important. Trebuie să mănânci cât trebuie, ce trebuie şi la ce oră trebuie. Mănânc ca un bebeluş din 3 în 3 ore. Îmi iau mâncare cu mine în caserole dacă am o zi plină. Şi mănânc la ore fixe ceea ce trebuie”, a mai declarat în trecut Anca Țurcașiu.

Un alt truc dezvăluit de Anca Țurcașiu este că mănâncă ardei iuți.

“Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!”,  a mai dezvăluit Anca Ţurcaşiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: