Redactia.ro
Home » Stil de viață » Când va avea loc Black Friday la eMag? Data la care reducerile o iau razna

Când va avea loc Black Friday la eMag? Data la care reducerile o iau razna

emag Black friday

Black Friday este un eveniment așteptat de toți românii, pentru că atunci au loc cele mai mari reduceri din an, iar toți cei care au pus ochii pe un produs abia așteaptă să îl cumpere acum, când va avea cel mai mic preț. Iată când va avea loc Black Friday la eMag!

Black Friday la eMag. Pe ce dată trebuie să fim pregătiți de reduceri

Black Friday la eMag. Black Friday va avea loc la eMag pe data de 13 noiembrie. Vineri, pe această dată, românii vor putea cumpăra ce și-au dorit de la acest magazin online, dar nu au putut, din cauza prețului prea mare.

Nu se știe exact ora la care va începe nebunia promoțiilor, dar un lucru este cert: dorința de cumpărare este mare. La eMag, vor fi o mulțime de articole puse la bătăie de Black Friday. Potrivit companiei, este vorba de nu mai puțin de:

40.000 de produse IT

220.000 de electrocasnice mici

75.000 de televizoare

130.000 de smartphone-uri

50.000 de sticle de whisky, vin şi alte băuturi alcoolice

10 tone de cafea

40.000 de electrocasnice mari

400.000 de articole fashion

200.000 de parfumuri şi cosmetice

500.000 de jocuri şi jucării

500.000 de produse pentru casă şi grădină

100.000 de articole şi echipament sportiv

100.000 produse de protecţie şi echipamente medicale

Ce spun specialiștii despre Black Friday de pandemie

Chiar dacă suntem în pandemie, vânzările se așteaptă să crească considerabil, cu 20%.

„Membrii ARMO estimează că vânzările de Black Friday vor creşte cu 20% anul acesta, iar evenimentul se va desfăşura cu precădere în online chiar şi pentru magazinele tradiţionale, care vor livra la distanţă. Magazinele din asociaţie au raportat deja creşteri semnificative pe toate categoriile de produse în ultimele luni, cu excepţia turismului, şi s-au pregătit pentru o cerere substanţial crescută din partea clienţilor”, spune Florinel Chiş, director executiv ARMO, Asociația Română a Magazinelor Online.

Un comunicat al eMag, arată că dorința de cumpărare a crescut.

”Potrivit unui studiu realizat în această lună, 54% dintre românii cu vârsta între 18-65 ani intenționează să facă cumpărături în această ediție de Black Friday, în creștere cu 8% față de anul trecut. Veniturile totale nu au avut foarte mult de suferit în urma măsurilor luate de autorități, chiar dacă activitatea oamenilor a fost afectată de pandemie. Cheltuielile au fost mai mici, oamenii au renunțat la deplasări, concedii, ieșiri în oraș. Venitul disponibil a crescut, fapt relevat și de creșterea față de anul trecut a depozitelor populației la bănci” – se mai arată în comunicat.

Ce vor să cumpere oamenii de Black Friday, în pandemie? Tehnologie și confort, spun cei de la eMag.

“Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie, și am construit o oferta diversă cu milioane de produse. Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii și partenerii noștri, firmele de curierat s-au pregătit și ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienților cele mai mari reduceri din an”, spune Tudor Manea, director general eMAG.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: