Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt, de fapt, produsele cele mai comandate de Black Friday în România

Care sunt, de fapt, produsele cele mai comandate de Black Friday în România

Care sunt, de fapt, produsele cele mai comandate de Black Friday în România

Românii așteaptă cu nerăbdare cel mai mare eveniment de shopping online din România. Este vorba despre Black Friday 2020, care va începe pe 13 noiembrie pe Emag.ro. Conform site-ului, vor fi la ofertă apartamente cu reducere de până la 500.000 de eur, teste RT-PCR pentru coronavirus la 199 lei și închirieri rulote.

Care sunt, de fapt, produsele cele mai comandate de Black Friday în România

Mai sunt câteva zile până când majoritatea site-urilor de vânzare online vor organiza Black Friday,  cel mai așteptat eveniment online din România. Potrivit Economica.net, au fost adunate ofertele mai multor comercianși din domenii diferite, branduri cunoscute sau retaileri aflați la primul Black Friday.

Majoritatea comercianților online care acoperă alte nișe de piață, au decis să seteze ziua de 13 noiembrie data la care va începe Black Friday. Astfel, cel mai mare retailer din țară, eMag va tăia prețurile de Vinerea Neagră pe 13 septembrie. Aceasta este cea de-a 10 ediție la eMag, care are peste 4 milioane de produse vor avea o reducere totală de 300 milioane de lei, fiind oferite de eMag și de sellerii din Marketplace. POtrivit acestora, se estimează ca în această ediție aniversară de Black friday, clienții vor da comenzi în valoare de 585 milioane de lei, cu 17% mai mult decât anul trecut.

Totodată, retailerul oferă inclusiv Teste Real Time PCR la 199 lei, dar și mașini și motociclete. Pe site poți găsi și un BMW 850d XDrive Gran Coupe, care va fi cu 34.000 de euro mai ieftin. Mai mult, pe eMag se vor vinde apartamente cu reducere de până la 50.000 de euro.

Ce produse vor fi în ofertă pe eMag

Pe site-ul de vânzări online eMag vor fi în ofertă peste 40.000 de produse medicale, 220.000 de electrocasnice mici, 75.000 de televizoare, 130.000 de smartphone-uri, 50.000 de sticle de whisky, vin și alte băuturi alcoolice, lingouri de aur și ceasuri și bijuterii de lux.

De asemenea, pe site vor fi găsite 10 tone de cafea, 40.000 de electrocasnice mari, 400.000 de articole fashion, 500.000 de jocuri și jucării, 200.000 de parfumuri și cosmetice, 500.00 de produse pentru case și grădină plus 100.000 de produse de protecție și echipamente medicale. Așadar, pentru a le oferi flexibilitate clienților, eMag a extins rețeaua easybox, având în prezent 850 de unități, de peste trei ori mai mult față de ediția anterioară de Black Friday.

Reprezentanții companiei se așteaptă ca jumătate din comenzi să fie livrate în easybox, aproape triplu față de numărul de comenzi din editia anterioară. Flanco a fost primul care a dat startul celui mai mare eveniment de shopping al anului, care a intrat pe 23 octombrie, și va dura până pe 30 noiembrie. De asemenea și Altex a dar startul la reduceri precum Blacke Friday din octombrie, până în data de 2 decembrie. Și evoMag are reduceri pe episoade începând cu 30 octombrie. Compania a început pe 6 noiembrue runda a doua de reduceri de până la 85%, adăugând noi produse la prețuri reduse, din categoriile cele mai accesate de la începutul campaniei, precum telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, etc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: