Redactia.ro
Home » Stil de viață » IKEA lansează program de Buy Back. Cum poţi returna mobila folosită şi să îţi iei şi bani pe ea

IKEA lansează program de Buy Back. Cum poţi returna mobila folosită şi să îţi iei şi bani pe ea

IKEA recheamă unul dintre cele mai căutate produse. Ce ai de făcut dacă l-ai cumpărat! 

IKEA a demarat un program de „Buy Back”, prin care cei care doreau să vândă mobilierul vechi achiziționat de la această companie, pot să le dea înapoi și să primească la schimb vouchere pe care le pot folosi în magazine, pentru a cumpăra mobilier nou.

Câți bani primești pentru mobila folosită de la IKEA

Dacă te-ai plictisit de ceva vreme de mobilierul tău sau chiar dorești să îți renovezi complet casa, incluzând piesele de mobilier, iată că IKEA oferă această șansă. Compania a anunțat că moblierul vechi se poate duce înapoi, iar ei vor primi în schimb vouchere pentru a-și cumpăra ceva nou. Mobilierul vechi va fi revândut, sub denumirea de obiecte second-hand.

Un lucru bine de știu este acela că voucherele nu au o perioadă de valabilitate, așa că poți să cumperi ceva numai atunci când apare în stoc un produs care îți place, și nu ești nevoit să faci o achiziție pe care nu o dorești atât de tare.

Programul începe de pe 24 noiembrie și se va termina pe 3 decembrie, așa că sunt doar câteva zile la dispoziție pentru doritori.

Ce presupune programul de „Buy Back” de la IKEA

Clienții care au obiecte de mobilier aproape noi vor primi 50% din valoarea acestora, în timp ce aceia care au mobilier în stare bună vor putea primi 40% din valoarea de cumpărare. În schimb, mobila uzată va fi răscumpărată pentru 30% din valoare.

Acest program desfășurat de IKEA vine ca o dorință a companiei de a avea un impact pozitiv asupra mediului, după cum au spus reprezentanții.

Astfel, IKEA dorește să devină „o companie complet circulară şi cu un impact pozitiv asupra mediului până în 2030”.

Mai mult, IKEA a făcut referire și la traiul sustenabil, în contextul reducerilor de Black Friday, când mulți cumpărăr irațional.

„Făcând traiul sustenabil mai simplu şi mai accesibil, IKEA speră că iniţiativa va ajuta clienţii săi să ia poziţie faţă de consumul excesiv care este Black Friday”, a anunțat gruparea suedeză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: