Redactia.ro
Home » Știri » IKEA recheamă un produs popular pentru bebeluși

IKEA recheamă un produs popular pentru bebeluși

GALERIE FOTO (2) ikea

IKEA îndeamnă toți clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși MATVRÅ să nu o mai utilizeze și să contacteze IKEA pentru remediere.

„Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghițit”, se arată într-un comunicat al companiei citat de Mediafax.

IKEA îndeamnă toți clienții să returneze produsul baveta pentru bebeluși MATVRÅ în culorile Albastru/Roșu (2 bucăți) la orice magazin.

Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

„A ajuns în atenția noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia și continuă: „Bavetele cu același nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului și designului diferite.”

Baveta pentru copii MATVRÅ poate fi returnată la orice magazin pentru rambursare completă sau pentru înlocuirea produsului. Nu este necesară o dovadă a plății.

Milioane de oameni „vizitează” zilnic magazinul online

INGKA Group deţine şi operează 423 de magazine în 52 de ţări (la 31 august 2018), magazinele IKEA oferind aproximativ 10.000 de produse de mobilier şi soluţii pentru acasă.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, la data de 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group. În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din România a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni şi 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: