Redactia.ro
Home » TV » Florin Călinescu are o moşie în toată regula la ţară. Are zeci de animale şi arată ca în basme

Florin Călinescu are o moşie în toată regula la ţară. Are zeci de animale şi arată ca în basme

GALERIE FOTO (2) Florin Călinescu

Florin Călinescu are o moșie impresionantă, în comuna Băbana din județul Argeș. Acesta s-a retras acolo odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, mai ales că au fost anulate și filmările de la show-ul „Românii au talent”, unde acesta este jurat.

Cum arată moșia lui Florin Călinescu. Are acolo tot ce îi trebuie

Florin Călinescu s-a retras la țară, în locul unde și-a petrecut copilăria. Acesta a renunțat la agitația din București după ce a izbucnit pandemia de coronavirus, mai ales că au fost anulate filmările pentru show-ul din care acesta face parte. Mai mult, el a fost nevoit să își închidă și restaurantul pe care îl deținea în Capitală, încă din anul 2005, pentru că nu a mai putut să îl susțină, din moment ce este interzis accesul în interior.

Acum, Florin Călinescu s-a retras în inima naturii, la moșia sa din Argeș, unde nu îi lipsește nimic și are o viață liniștită. De ce a ales el comuna Băbana? Explicaţia e simplă. Acolo locuiau buncii din partea tatălui, iar acolo şi-a petrecut multe zile ale copilăririei. Acesta are și o mulțime de animale!

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta de la Pro TV.

Florin Călinescu, amintiri din copilărie. Ce făcea acesta

Florin Călinescu a povestit cu nostalgie cum își petrecea zilele, în copilărie, pe meleagurile argeșene.

 „Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, ne-a mai spus Florin Călinescu.

Mai mult, acesta povestește că viața de atunci avea farmecul ei, pentru că buncii lui nici nu cumpărau ceva vreodată, nici măcar medicamente.

„Cine să se spele pe mâini sau să nu ia de pe jos ce cădea. Dimineaţa, străbunicul ne urca în căruţă şi du-te la pădure, la porumb, la prune, unde avea familia treabă. Străbunicii mei au murit fără să ştie ce sunt ăia bani şi ce e ăla spital. Cam tot ce aveau nevoie făceau în casă, de lână, de cânepă, de in, de piele, de lemn, de lut. Mai veneau ţigani de la care luau un ceaun sau o pălărie. Iar farmacia era în spatele casei, se ducea bătrâna prin pădure, pe câmp”, a mai spus Florin Călinescu.

Mosia lui Florin Călinescu
Mosia lui Florin Călinescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: