Redactia.ro
Home » Monden » Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, o nouă viață. Prin ce schimbare a trecut

Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, o nouă viață. Prin ce schimbare a trecut

GALERIE FOTO (3) Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu

Petru Călinescu este fiul lui Florin Călinescu. Cei doi sunt, din păcate, singuri membri ai familiei rămași în viață. Din păcate, soția lui Florin Călinescu, precum și celălalt fiu al său, s-au stins în condiții tragice.

Florin Călinescu a avut doi fii, însă Luca, unul dintre ei, s-a sinucis în 2013. Tragedia a venit după ce mama acestuia, și bunicii, au decedat la interval foarte scurt. Tânăra soţia a celebrului actor şi prezentator de emisiune, Ana Maria Călinescu, fusese diagnosticată cu cancer esofagian. A urmat o luptă grea, din care n-a ieşit învingătoare. În 2005, Florin Călinescu îşi înmormânta soţia, rămânând complet neconsolat. Ana Maria Călinescu a murit fix în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani. Cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o maşină parcată pe o alee de lângă cimitir.

Al doilea copil al lui Florin Călinescu este Petru. Petru Călinescu a participat, în urmă cu 2 ani, la emisiunea Pro TV ”Românii au Talent”. Atunci el a oferit un moment extrem de emoționant, atât publicului, dar mai ales tatălui său. Petru Călinescu are în acest moment o carieră de succes în domeniul artistic. Nu a ales să fie actor, la fel ca tată și mama sa, însă nu s-a îndepărtat de lumea artistică. Este compozitor, textier și interpret. Împreună cu Maximilian Muntean, unul dintre foştii concurenţi de la “Vocea României”, a înființat o trupă. Aceasta se numește “New Vegas” și a avut deja mai multe spectacole în Bucureşti şi în ţară. Cei doi cântă coveruri după melodiile lui Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald.

Petru Călinescu are studii în domeniul muzical

Și-a definitivat studiile muzicale, în Anglia, la facultatea din Liverpool. Cântă în cluburi de jazz, la evenimente private și nunți. A avut chiar și un duet, la Sala Palatului, alături de Loredana Groza.

Nu a vrut să se ocupe de afacerile tatălui său

Deși ar fi putut să aibă o viață ușoară și confortabilă, ocupându-se de afacerile lui Florin Călinescu, fiul său a ales un alt drum. Juratul de la Românii au talent este un părinte implinit, căci fiul său a decis să pornească pe propriul drum. Astăzi, este un cunoscut cântăreț de jazz, care s-a făcut remarcat prin talent și muncă.

Are și o familie frumoasă!

La rândul său, Petru Călinescu este tată. El are o familie reușită, întregită în urmă cu 2 ani de fiul său, Dominic.

Petru Călinescu a postat pe reţelele sociale un mesaj emoţionant. A înregistrat un cover al piesei britanicului Cat Stevens, „Father and Son” („Tată şi fiu”).

„O piesă pe care de multă vreme am vrut să o înregistrez, dar pe care abia acum o înţeleg pe deplin. O întâlnire a generaţiilor, un duet între un tată şi fiul lui. Dedicată băieţelului meu, Dominic, care astăzi împlineşte primul lui anişor – şi tatălui meu, care de mult îşi dorea să înregistrez piesa aceasta”, a scris Petru pe contul lui oficial de artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini