Redactia.ro
Home » Știri » Florin Călinescu promite dezvăluiri despre „datul afară de la Pro TV”

Florin Călinescu promite dezvăluiri despre „datul afară de la Pro TV”

Florin Călinescu a părăsit scaunul de jurat de la „Romanii au talent” şi a intrat în politică. El face parte din Partidul verde.

Florin Călinescu a fost „acuzat” că ar fi fost concediat de Pro TV, dar omul de televiziune a negat aşa ceva. „Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, declara actorul în luna iulie.

Florin Călinescu a sesizat că lumea are în continuare dubii cu privire la plecarea lui de la Pro TV, aşa că a promis că va veni cu noi dezvăluiri despre acest lucru, dar şi despre alte subiecte.

Doamne, cat de imbecili sunt unii cu ceva organe de “ presa”. Ajutati de niscai securisti naftalinizati. In ceea ce ma priveste. In curând, repede de tot, despre “datul afara din Protv, cancerul care ma haleste si politica. VERDE in fata!„, a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Florin Călinescu este preşedintele Partidului Verde. Actorul a precizat că nu va intra în cursa pentru preşedinţia României, în acest an.

Etichete: