Redactia.ro
Home » Știri » Florin Călinescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta și-a depus candidatura în ultima zi în care se mai putea înscrie

Florin Călinescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta și-a depus candidatura în ultima zi în care se mai putea înscrie

Florin Călinescu

Actorul Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei.

Candidează din partea Partidului Verde și a depus candidatura la Biroul Electoral marți, în ultima zi în care se putea înscrie.

Acest anunț a fost făcut de prim-vicepreședintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare.

 Florin Călinescu vine cu un proiect îndrăzneț pentru Capitală

Actorul vrea să reușească să construiască Metropola Verde București-Ilfov.

Vlad Soare a scris pe contul său de facebook că proiectul pe care vrea să îl realizeze este unic și ne va duce printre țările din fruntea Europei.

„Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”

Florin Călinescu a fost reținut de o problemă de familie, dar este așteptat să iasă în stradă alături de echipa sa de consilieri.

Vlad Soare a făcut o înregistrare alături de mai mulți membri ai partidului în care spunea:

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov.”

Mai multe personalități politice au intrat în lupta pentru Primăria Municipiului București

Printre cei care și-au depus candidatura la Primăria Capitalei se numără și Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR-PLUS, Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Ioan Sîrbu de la Pro România și Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

Florin Călinescu dorește să atragă tinerii în partid, pentru a dezvolta Capitala

Actorul este președintele Partidului Verde și este în căutare de tineri dornici să dezvolte planuri, pentru a aduce Bucureștiul printre orașele de top din România și nu numai. La un moment dat acesta a vrut să candideze și la alegerile prezidențiale. De asemenea, Florin Călinescu a declarat că partidul lui nu este de centru-stânga și că nu va face niciodată vreo alianță cu PSD.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: