Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu a plecat în vacanță cu un prezentator celebru. Despre cine este vorba

Ana Baniciu a plecat în vacanță cu un prezentator celebru. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (6) Ana Baniciu a plecat în vacanță cu un prezentator celebru

Ana Baniciu și-a luat câteva zile de vacanță pentru a se relaxa în Dubai. Cu toate astea, actrița nu a plecat singură, ci cu un prezentator celebru de la noi. Este vorba despre Cătălin Cazacu. Cei doi au decis să plece deaprte de probleme și să se bucure de vremea frumoasă și de peisajele unice din țara bogaților.

Ana Baniciu a plecat în vacanță cu un prezentator celebru. Despre cine este vorba

Ana Baniciu a decis să plece cât mai departe de România. Artista și-a făcut bagajele și a plecat pentru câteva zile în Dubai, să se relaxeză și să lase probleme de acasă în urmă. Însă, spre surprinderea tuturor, blondina nu a plecat singură, ci cu prietenul ei cel mai bun, Cătălin Cazacu. Deocamdată, pe cei doi îi leagă o prietenie frumoasă. Cătălin și Ana au vizitat Atlantis The Palm, unde artista a făcut câteva fotografii în costum de baie. De asemenea, și Cătălin a avut parte de o experiență extraordinară, acesta și-a făcut poze alături de delfini. Vacanța celor doi se pare că a durat câteva zile, după care se vor întoarce la proiectele din România.

Cine este Ana Baniciu

Ana Baniciu, în vârstă de 27 de ani este fiica lui Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian. Tânăra a devenit cunoscută din serialul fantastic care a cucerit toți românii, Pariu cu viața. De asemenea, aceasta a făcut parte din trupa Lala Band, alături de Sore, Alina Eremia, Dorian Popa, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Ana a absolvit Colegiul German Goethe, după care a studiat la Facultatea de Științe Politice. Ulterior, Ana a absolvit și Școala de Muzică numărul 1 din Capitală, secșia pian, și Școala de Televiziune și Film. ” … evident că mă mândresc de câte ori am ocazia cu părinţii pe care îi am şi cu faptul că m-am născut sub o stea norocoasă, zic eu. Relaţia cu părinţii mei este, în primul rând, una de prietenie, ei mi-au fost şi îmi sunt necondiţionat alături şi îmi doresc să-i fac la rândul meu mândri’, declara Ana Baniciu intr-un interviu.

După ce trupa s-a dezbinat, Ana a continuat singură pe drumul muzicii, iar cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Iubire sau Război‘,„CSF, N-ai CSF‘ sau „N-a fost să fie‘. În același timp, a devenit și mai cunoscută după ce a participat alături de Raluka în emisiunea Asia Express. Cele două au format o echipă puternică și învingătoare. Ana și Raluka au reușit să câștige primul sezon al show-ului Asia Express. După ce s-au întors din Asia, cele două artiste au legat o prietenie frumoasă, ba chiar au scos și o piesă împreună, un remake după piesa originală a lui Andrei Vitan „Temperatura’, lansată în vara anului 2018, care a ajuns la aproape 9 milioane de vizualizări.
„Când am ascultat această piesa m-am gandit direct la ea. E o piesă care îți rămâne in cap, iar cu ocazia asta i-am cunoscut și pe Andrei Vitan și pe Sonja și mă bucur!, a declarat Raluca. Banii obținuți i-au cheltuit, dar acestea câștigă îndeajuns din proiectele muzicale. ‘Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Și de acolo se rețin o groază de taxe din cauza acestui stat’, a mărturisit Raluka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: