Redactia.ro
Home » Monden » Cel mai nou cuplu din showbiz: Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt împreună

Cel mai nou cuplu din showbiz: Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt împreună

Ana Baniciu si Edy Kovacs

Este cel mai nou cuplu din showbiz. Ana Baniciu iubește din nou și este îndrăgostită lulea de Edy Kovacs. Pozele de pe rețelele de socializare i-au dat de gol pe cei doi. Apar în ipostaze tandre care arată cât de mult se iubesc.

Ana Baniciu și Edy Kovacs, noul cuplu din showbiz

Ana Baniciu pare că și-a găsit bărbatul visurilor sale. Câştigătoarea sezonului al doilea “Asia Express” trăieşte, din nou, fiorii iubirii, cu Edy Kovac. Ei nu au confirmat, mometan, relația, dar este evident că între cei doi este ceva mai mult decât prietenie, dacă este să ne luăm după ultimele fotografii de pe Instagram. Cântăreaţa stă pe umărul iubitului său, pe o plajă. Se pare că cei doi sunt plecaţi în vacanţă.

De-a lungul timpului, Ana Baniciu s-a tot plâns că nu-și găsește dragostea.

”Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal”, spunea, în urmă cu un an, artista.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Cine este Edy Kovacs

Un afacerist de succes, tânărul este un cuceritor de zile mari. De-a lungul timpului, Edy Kovacs a frânt multe inimi din showbiz-ul românesc. Mai exact, acesta ar fi avut relaţii cu Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Părinţii lui Eduard ar fi proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire. Deşi presa de scandal a mai scris despre relaţia dintre cei doi, se pare că Ana Baniciu nu doreşte să pericliteze în niciun fel imaginea celebrului său tată. A spus-o chiar cântăreaţa, într-un interviu.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus artistă, conform celor de la Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: