Redactia.ro
Home » TV » Câți bani iau câștigătorii Asia Express de la Antena 1 și unde ajung aceștia

Câți bani iau câștigătorii Asia Express de la Antena 1 și unde ajung aceștia

Câți bani iau câștigătorii Asia Express de la Antena 1 și unde ajung aceștia

Câți bani iau câștigătorii Asia Express sezonul 3? În curând urmează să aflăm cine va reuși să pună mâna pe marele premiu de la Antena 1. În finala emisiunii s-au calificat Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor și echipa formată din Adda și soțul ei, Cătălin Rizea.

În următoarele ediții, concurenții urmează să se lupte în ultima șansă pentru marele premiu. Aceasta va fi destul de dificilă și solicitantă. Astfel, că cei care pun mâna pe trofeu, vor fi extrem de fericiți. La bucurie se adaugă și suma pe care o primesc, care nu e deloc mică!

Câți bani iau câștigătorii Asia Express de la Antena 1

La fel ca în fiecare an, câștigătorii ediției din 2020 Asia Express vor primi 30.000 de euro. Atât în primul sezon, cât și în al doilea sezon, aceasta a fost valoarea marelui premiu. Cei doi câștigători urmează să împartă premiul, iar fiecare va decide ce urmează să facă cu banii!

Câștigători Asia Express. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au mari șanse

Cu priză la public, carismă dar și ambiție, “Reactoarele 3 și 4”, cum au devenit cunoscuți Bontea și Fodor ar putea pune mâna pe banii puși la bătaie de Antena 1. Cei doi au declarat că nici măcar ei nu se așteptau să ajută atât de departe în competiție.

Câștigători Asia Express. Speak și Ștefania au impresionat publicul

Nimeni nu îi văzuse vreodată în astfel de ipostaze. Cei doi cântăreți și-au depășit limitele și s-au surprins unul pe celălalt. Un moment care a ajuns la inimile publicului a fost cererea în căsătorie organizată de Speak pentru Ștefania. Dacă șansa lor ar depinde de votul publicului, probabil ar fi favoriții acestei ediții. Însă au șanse reale și pe forțe proprii!

Câștigători Asia Express. Adda și Cătălin au demonstrat că sunt o echipă puternică

După ce au fost numiți de către echipa lui Abagiu o echipă slabă, Adda și Cătălin s-au mobilizat. Vorba cântecului pe care îl interpretează, “îți arăt că pot”, Adda vrea să câștige și să demonstreze că e mai puternică decât pare!

Ce au făcut câștigătorii Asia Express din sezoanele trecute cu banii de la Antena 1

Sezonul doi a fost câștigat de Oase și de CRBL, Oase fiind acum co-prezentator al ediției Asia Express de anul acesta. Cei doi au împărțit banii, iar CRBL i-a investit în muzică, în timp ce Oase a deschis un bar.

Marele premiu l-a ajutat pe Oase să îți îndeplinească un vis mai vechi, acela de a avea un bar, pe care l-a numit Kuma… după pisica lui.

Primul sezon al emisiunii Asia Express a fost câștigat de Raluka și de Ana Baniciu. La acel moment, fetele se declaraseră nemulțumite de suma finală pe care au obținut-o.

„Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Suntem mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Și de acolo se rețin o groază de taxe din cauza acestui stat”, povestea Raluka la emisiunea online a revistei Viva!

„Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de când ne-am întors. Sincer, noi am plecat cu gândul să câștigăm.”, a adaugat Ana Baniciu. În mână, fiecare a luat 12.000 de euro, sumă pe care o vor primi și cei doi câștigători Asia Express sezonul 3, din 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: