Redactia.ro
Home » TV » Speak şi Ştefania: de la Asia Express, direct la nuntă. Cum a cerut-o în căsătorie

Speak şi Ştefania: de la Asia Express, direct la nuntă. Cum a cerut-o în căsătorie

GALERIE FOTO (2) Speak şi Ştefania: de la Asia Express, direct la nuntă. Cum a cerut-o în căsătorie

Moment emoționant, aseară, la emisiunea Asia Express. Speak și Ștefania au fost protagoniștii unei cereri în căsătorie inedite. Evident, Speak a cerut-o de soție pe iubita sa, alături de care concurează în emisiune.

Miercuri seară, Speak şi Ştefania vor afla dacă ajung în marea finală a emisiunii Asia Express. Cei doi se află pe lista câștigătorilor Asia Express favoriți ai a acestei ediții.

În cadrul emisiunii de marți, concurenții au avut și un moment special, în care și-au scris unii altora gândurile despre parcursul lor în emisiune.

Speak și-a declarat dragostea printr-o scrisoare dedicată Ștefaniei:

„Am descoperit la tine foarte multe lucruri frumoase. Așa cum experiența Asia Express este unică, așa o să fie și relația noastră.”

După ce Ștefania a citit scrisoarea cu declarațiile lui Speak, el a îngenunchiat în fața ei și a surprins-o cu întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Ștefania a fost complet luată prin surprindere, văzând gestul romantic, spunea: : “NUU, NUU!”. Apoi, însă, bineînțeles că a acceptat cererea lui Speak. Cei doi sunt împreună de 3 ani.

Ștefania povestește cum s-a simțit în acele momente:

„Nu am fost surprinsă, am fost totalmente șocată! Nu m-aș fi gândit nicio secundă.”

Speak și Ștefania, favoriți în finala Asia Express

Echipa formată din Speak și Ștefania este foarte îndrăgită de fanii emisiunii. Aventura de la Asia Express i-a făcut pe telespectatori să îi vadă pe cei doi cântărești, așa cum sunt ei natural.

Cei doi sunt împreună de trei ani, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare. În cadrul emisiunii, Speak scoate ceva din buzunar şi exclamă: “Trebuie să fie unică treaba asta!”, iar Ştefania a fost complet surprinsă.

În cadrul emisiunii, ei au trecut prin momente inedite. La revenirea în România, ei au mărturisit că, deși s-au dus în concurs tocmai pentru a avea o experiență specială, nu se așteptau să treacă prin atât de multe provocări și să fie dispuși să le și facă! Iată, însă, că au ajuns aproape de finală! Și, deocamdată, Asia Express continuă…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: