Redactia.ro
Home » TV » Asia Express, sezonul 3. Primele 3 echipe au fost dezvăluite

Asia Express, sezonul 3. Primele 3 echipe au fost dezvăluite

GALERIE FOTO (3) Asia Express, sezonul 3. Primele 3 echipe au fost dezvăluite

Patru echipe de la Asia Express au fost dezvăluite. Vedete mari își vor face apariția în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Deja se știa că Nico va concura, alături de fiica ei, iar acum s-au aflat cine va forma celelalte echipe.

Asia Express, sezonul 3. Primele 4 echipe au fost dezvăluite

Sezonul 3 al emisiunii Asia Express se apropie cu pași repezi, iar reprezentanții Antenei 1 au dezvăluit primele echipe de vedete care se vor lupta pentru marele premiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra promit să lupte până la capât pentru a câștiga marele premiu. Însă, competiția nu va fi deloc ușoară, deoarece Alex Velea și Mario Fresh sunt pregătiți și ei pentru a experimenta lucruri noi, și hotărâți să se întoarcă acasă cu premiul de la Asia Express.

De asemenea, alături de cele două echipe li se vor alătura și echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cele două sunt foarte cunoscute în mediul online.

Câștigătorii Asia Express, sezonul 2

După două luni de luptă, CRBL și Oase au câștigat premiul Asia Express. Cei doi au concurat în etapa finală împotriva lui Ruby și Robert. Câțtigătorii Asia Express încasează suma de 30.000 de euro, sumă primită și de prima echipă care a câștigat primul sezon, respectiv Raluka și Ana Baniciu. Postul TV a fost lider pe cele trei segmente de public, iar în jur de 1.800.000 de români au urmărit în minutul de aur show-ul. Asia Express a luat astfel fața PRO TV-ului la nivel urban, național și pe publicul comercial.

Prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol a declarat că nu ar refuza niciodată oferta de a participa la emisiune.

„Atunci când am aflat prima oară de acest proiect minunat, „Asia Express”, am fost întrebată dacă aș vrea să intru în concurs, să fiu concurentă. Am zis da, vreau să fiu concurent, dar mă gândeam cu cine să fac echipă?! Nu voiam să fiu cu o altă fată, mai prințesă, să fiu nevoită să stau după ea să se machieze, eu dacă știu că în cinci minute trebuie să fiu gata, eu termin în patru. Daaaar, mi s-a oferit șansa minunată să fiu gazda acestei emisiuni”, a dezvăluit Gina Pistol.

Citeste si:Sportiva din România, dispărută fără urmă din luna august

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: