Redactia.ro
Home » Monden » Top 10 cele mai sexy fiice ale vedetelor din România. Cine e în vârful topului

Top 10 cele mai sexy fiice ale vedetelor din România. Cine e în vârful topului

GALERIE FOTO (11) Top 10 cele mai sexy fiice ale vedetelor din România

Vara asta, fiicele vedetelor din showbiz și-au etalat siluetele pe plajă, arătându-și formele apetisante îmbrăcate în cele mai sexy costume de baie.

Printre cele mai sexy fiice-vedetă se numără Ana Baniciu, Maria Iordănescu, Eva Zaharescu, Betty Salam, Carmen Simionescu, Alexia Eram, Margherita de la Clejani, Cleopatra Stratan, Ioana Boureanu, dar și multe altele.

Potrivit cancan.ro, topul celor mai sexy fiice din showbiz-ul românesc le cuprinde pe cele mai îndrăznețe tinere vedete.

Carmen Simionescu, în topul preferințelor

Top 10 cele mai sexy fiice ale vedetelor din România

Una dintre cele mai sexy fiice din showbizul românesc este nimeni alta decât Carmen Simionescu. Fiica lui Adi Minune și-a surprins fanii în această vară, având un costum de baie sexy și etalându-și corpul perfect la un an după ce a devenit mămică.

Fiica artistului a atras toate privirile pe litoral. Cu un trup fără cusur și forme apetinsante, Carmen Simionescu este un exemplu pentru femeile de pretutindeni, arătând că oricine iși poate recăpăta silueta de dinainte de a rămâne însărcinată.

Fiica lui Nico, o apariție fără cusur

Alexandra Matei este o altă prezentă notabilă în topul fiicelor sexi. Fiica lui Nico are 27 de ani și a devenit celebră după ce a apărut în reality show-ul “Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV. A rezistat doar 15 zile,  dar, în acel scurt răstimp, a atras atenția publicului cu apetitul ei pentru situațiile-limită.

Ana Baniciu, lasă inhibițiile la o parte

Ana Baniciu, una dintre cele mai populare artiste din România, lasă inhibițiile la o parte ori de câte ori are ocazia și se lasă fotografiată în ipostaze scandaloase.

În urmă cu ceva vreme, Ana Baniciu a declarat că trebuie să fie atentă la fiecare mișcare pe care o face pentru nu a îl pune pe Mircea Baniciu, tatăl său, într-o situație stânjenitoare.

Eva Zaharescu mai sexy ca niciodată

În vârstă de aproape 19 ani, fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o tânără superbă. De curând, aceasta a publicat câteva fotografii de-a dreptul incendiare pe contul său de Instagram.

Deşi moşteneşte frumuseţea de la mama sa, Eva a dorit să facă nişte modificări în ceea ce priveşte felul în care arată. Mai exact, tânăra are o intervenţie mai mult decât vizibilă la nivelul buzelor. Acestea sunt mult mai mari decât înainte, deşi Andreea a susţinut întotdeauna că nu este de acord cu astfel de schimbări în rândul femeilor tinere.

Alexia Eram atrage toate privirile

Alexia Eram pozează din ce în ce mai sexy pe rețelele de socializare! Fiica Andreei Esca a lăsat inhibițiile deoparte și a postat o nouă fotografie care a făcut furori printre internauți, după ce toată vara și-a etalat trupul în costum de baie.

Iubita cântărețului Mario Fresh are stofă de fotomodel internațional, iar frumusețea i-a fost remarcată de aproape toată lumea.

Betty Stoian este o mămică provocatoare

Betty Stoian nu a avut niciodată probleme în a se afișa în fața fanilor fără machiaj, complet naturală. De aceea, fata artistului Florin Salam are foarte multe fotografii pe conturile de pe rețelele de socializare în ipostaze extrem de naturale și sexy.

Margherita este o bombă sexy

Margherita de la Clejani a declarat în repetate rânduri că vrea să se bucure de viață cât mai mult și să experimenteze cât poate. Unele alegeri i-au cauzat conflicte cu părinții, însă aceasta a rămas una dintre cele mai răvnite femei din România. Aparițiile ei sexy atât în mediul online cât și la televizor au i-au câștigat renumele de femeie sexy.

Cleopatra Stratan nu mai e fetița de 3 anișori

Cleopatra Stratan a șocat pe toată lumea după apariția ei. Aceasta s-a făcut cunoscută încă de la vârsta de 3 ani, însă acum tânăra este o domnișoară sexy de 18 ani. Are un iubit și nu îi este teamă să arate lumii cât de frumoasă și sexy a devenit.

Maria Iordănescu își etalează formele apetisante

Maria Iordănescu este fata lui Anghel Iordănescu, fostul mare fotbalist și antrenor al Stelei și al echipei naționale. Tata Puiu are 4 copii, trei băieți, Edi, Andrei și Alexandru, și o fată, Maria, mezina de 24 de ani optând recent pentru o carieră în televiziune.

Acesteia nu-i este jenă să-și etaleze formele apetisante pe rețelele de socializare și să înnebunească bărbații care o privesc.

Ioana Boureanu, fotografii provocatoare la 19 ani

La 19 ani, Ioana Boreanu, fiica lui Cristian Boureanu, s-a transformat într-o tânără încântătoare, care îmbină cu succes distracția cu școala. Chiar dacă acum s-a mai potolit, aceasta a fost implicată nu de mult într-un scandal cu presa după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea în ipostaze foarte provocatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: