Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie imensă pentru o artistă din România. Este însărcinată cu gemeni!

Bucurie imensă pentru o artistă din România. Este însărcinată cu gemeni!

GALERIE FOTO (5) Bucurie imensă pentru o artistă din România

O mare artistă din România a aflat la cinci luni după ce a născut o fetiță complet sănătoasă că este din nou însărcinată. Bucuria a fost și mai mare când medicii specialiști i-au zis că are gemeni. Este vorba despre interpreta de muzică populară Letiția Moisescu.

Bucurie imensă pentru o artistă din România. Este însărcinată cu gemeni!

Interpreata de muzică populară Letiția Moisescu este în al 9-lea cer, după ce a aflat că este însărcinată cu gemeni. Artista a anunțat recent că va deveni mămică din nou. Vestea a fost surprinzătoare pentru toți membrii familie, deoarece artista a născut o fetiță în urmă cu cinci luni, Daina Maria. Nici nu s-a gândit vreodată că este posibil să rămână însărcinată, imediat după ce a născut. Solista a vorbit despre această bucurie la Antena Stars. Vedeta a declarat că a rămas uimită când a văzut rezultatul testului pozitiv, iar după ce a aflat că va avea gemeni, aceasta a fost și mai șocată. ”Îmi era rău în prima fază. Am început să îi spun soțului că nu mă simt bine. Am simptome de vomă. Nici nu am făcut ceva special și nu am luat pastile anticoncepționale. Nu mi-a trecut prin cap că aș fi însărcinat. Au trecut vreo trei săptămâni și am început să îmi pun semne de întrebare. Zic, eu mă duc să iau test. L-am trimis pe el. A găsit două teste, unul la preț de unul. El credea că e vreo eroare. L-am făcut și pe al doilea. În sinea mea mă gândeam că fetița e foarte mică, teama, dar bucurie.”, a spus vedeta.

Scandal Letiția Moisescu

În urmă cu cinci ani, interpreta de muzică populară Letitia Moisescu a participat la show-ul X Factor, unde a primit trei de DA de la jurați. Cu toate astea, momentul ei nu a fost difuzat la televizor, motiv pentru care solista s-a supărat extrem de tare făcând acuzații grave la adresa producției emisiunii. Vedeta trebuia să meargă în etapa următoare, unde timp de 24 de ore avea șansa să fie votată de public, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Chiar dacă primise un mesaj oficial din partea organizatorilor că momentul ei va fi difuzat, Letiția a fost exclusă. „Dupa ce ani la rand am fost solicitata de cei din productia X Factor Romania sa particip la concurs, m-am decis anul acesta sa ma inscriu, mai ales ca multi apropiati m-au incurajat sa fac asta. Am trecut de fazele premergatoare auditiilor, am filmat mai multe reportaje si am ajuns in fata juriului de specialitate. Ei au apreciat momentul meu si mi-au acordat, in unanimitate, DA. Acest lucru presupunea ca am trecut in faza urmatoare a concursului, si anume, ca din momentul in care voi fi difuzata pe tv, am la dispozitie 24 de ore pentru a fi votat de al patrulea jurat – publicul”,a spus artista despre momentul său de la X Factor.

Mai mult, aceasta a declarat că momentul său a fost unul bun și atractiv, ba chiar organizatorii i-au spus artistei să o aducă și pe mama sa în platou, pentru a cânta împreună. „Declar ca, in momentul de fata, sunt foarte afectata emotional si voi lupta pentru drepturile mele, voi merge la CEDO si sper sa ma sustina si ceilalti concurenti care sunt in aceeasi situatie ca si mine”, spuna Letitia in urma cu cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: