Redactia.ro
Home » Sport » Ultima imagine cu Diego Maradona în viață. Cum arăta fotbalistul

Ultima imagine cu Diego Maradona în viață. Cum arăta fotbalistul

GALERIE FOTO (2)

Vestea morții lui Diego Maradona a luat prin surprindere lumea sportului. Fostul mare fotbalist argentinian a murit la vârsta de 60 de ani în urma unui stop cardiorespirator. 

 

Ultima imagine cu Maradona în viață

Fostul mare fotbalist argentinian a fost transformat total de boală. Diego Maradona se trata de dependență de alcool, potrivit agențiilor de presă străine. Starea de sănătate a celebrului fotbalist argentinian se înrăutățea de la o zi la alta și a ajuns să fie de nerecunoscut. Fanii îl plâng pe regretatul fotbalist.În ultimele imagini cu el în viață, fotbalistul apare imediat dup intervenția pe care a suferit-o la nivelul creierului.

”A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, îndurerat, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

Într-un filmuleț postat recent pe rețelele de socializare, fanii au fost șocați de faptul că marele fotbalist nu mai putea nici să meargă.

Maradona a suferit mai multe intervenții

Fostul mare fotbalist argentinian a ajuns de mai multe ori la spital, de-a lungul anilor. Maradona a fost operat pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge), la începutul acestei luni. Fostul fotbalist argentinian a fost supus intervenției după împlinirea vârstei de 60 de ani.

Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în timpul unei conferințe de presă.

Marele fotbalist argentinian fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în orașul La Plata, care se află la 60 km sud de capitala Buenos Aires. Intervenția chirurgicală pe creier a durat două ore.

Alfredo Cahe este unul dintre cei care i-au fost aproape lui Maradona în ultimii 30 de ani.

Maradona are nevoie de asistență permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool. E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul! El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice”, a spus Cahe, pentru Clarin, după intervenție.

Înainte de această intervenție pe creier, fostul fotbalist a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru o hemoragie la stomac. Mai mult, Maradona a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria, scrie spynews.ro.

Fostul mare fotbalist s-a confruntat, de-a lungul vieții, cu dependența de alcool și depresia.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: