Redactia.ro
Home » TV » Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Prima imagine cu fetița prezentatorului

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Prima imagine cu fetița prezentatorului

GALERIE FOTO (2)

Prezentatorul Antenei 1, Șerban Copoț, a devenit tată pentru a treia oară. Fetița prezentatorului a venit pe lume, în urmă cu câteva zile. 

 

Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț

Prezentatorul de la Antena 1 se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, după ce a anunțat în urmă cu câteva luni că va deveni tată pentru a treia oară. Are o carieră de invidiat și o familie fericită și numeroasă. Prezentatorul a devenit tatăl unei fetițe, în urmă cu câteva zile, și a postat prima imagine după ce micuța a fost externată din spital împreună cu mama ei.

Șerban Copoț a postat pe pagina lui de socializarea un mesaj prin care a anunțat că trăiește un vis și că este mai fericit ca niciodată.

Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

Însă, prezentatorul nu a putut să îi fie alături soției în momentul nașterii din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. La doar câteva zile după, soția prezentatorului și noul membru au ajuns acasă.

Artistul a postat, ulterior, și o fotografie cu soția lui și micuța. ,,Gata, acasă în cuibul vostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să le vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet prentru toate gândurile bune!”, a fost mesajul din dreptul fotografiei.

Șerban Copoț a postat, astăzi, pe rețelele de socializare, prima imagine cu fetița. ”Când eşti la muncă şi primeşti o poza aşa… 🤗🤗🍭🤗 frate şi soră 🤗😊🤗 zi frumoasă, dragilor”, a scris prezentatorul în dreptul fotografiei.

serb

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. ,,Ce frumos!”, ,,Ce drăguți sunt!” ,, M-am topit”, ,, Să vă trăiască și să vă bucurați de ei, să fiți sănătoși și fericiți cu toții! ”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

 

Prezentatorul, emoționat de întâlnirea cu fiica lui

Șerban Copoț a fost emoționat de venirea pe lume a micuței. La începutul lunii octombrie, prezentatorul a postat pe Instagram o fotografie cu niște cercei, primii cercei ai fiicei sale.

Abia aştept să ne cunoaştem, iubita tatii! 😊 Noi să ştii că ne pregătim neîncetat 🤗😊🙏🏻 Primii tăi cerceluşi te aşteaptă şi ei, dragă Bebeluna”, a scris Șerban Copoț pe rețeaua de socializare.

Prezentatorul a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în ziua în care a împlinit vârsta de 39 de ani, adică pe 2 iulie.

Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a mărturisit Șerban Copoț de ziua lui.

Șerban și Roxana trăiesc o frumoasă pveste de dragoste de 18 ani și au împreună încă doi băieți, Tedi, în vârstă de 7 ani și Alex, în vârstă de 3 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret și au ales să aibă o relație discretă, departe de ochii camerelor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: