Redactia.ro
Home » Știri » Vulpița și Viorel Stegaru au anunțat sexul copilului! Cei doi soți vor deveni părinți pentru a doua oară

Vulpița și Viorel Stegaru au anunțat sexul copilului! Cei doi soți vor deveni părinți pentru a doua oară

Vulpița și Viorel Stegaru se pregătesc să devină părinți pentru a doua oră. Cei doi soți au anunțat în urmă cu câteva luni că Vulpița este din nou însărcinată. Vedetele de la Antena 1 au anunțat care este sexul bebelușului.

 

Băiat sau fată?

 

Vulpița și Viorel Stegaru sunt două personaje controversate de pe micile ecrane. Cei doi soți au ajuns pe micile ecrane în luna ianuarie a acestui an și au atras milioane de telespectatori cu povestea lor ce părea destul de serioasă, dar care s-a dovedit a fi doar o minciună.

Între cei doi soți au existat numeroase certuri și împăcări în timpul în care au fost în Capitală. După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, cei doi au anunțat, de curând, și sexul copilului.

Viorel a făcut anunțul că va deveni tată pentru a doua oară, atunci când au locuit pentru două luni în Blăgești, departe de camerele de filmat. Ulterior, din cauza neînțelegerilor cu familia lui, soții Stegaru s-au întors în Captală. Veronica a mers să facă și un control pentru a afla sexul copilului, însă, nu a știut, la momentul sosirii în Capitală, ce are în pântece.

Vulpița și Viorel Stegaru și-au refăcut viața după ce au plecat din locuința unde stăteau cu părinții lui Viorel și s-au mutat în locuința din Buzău alături de fetița lor, casa fiind oferită de un telespectator Acces Direct.

Veronica va naște la finalul lunii aprilie și sunt extrem de nerăbdători să își țină în brațe cel de-al doilea copil. Aceasta a făcut o postare pe Instagram care a stârnit contoverse printre internauții curioși. Însă, Viorel a fost cel care s-a dat de gol. Soțul Vulpiței a anunțat într-un comentariu că este vorba despre o fetiță, însă nu se știe exact sexul copilului.

În imp ce mulți fani s-au întrebat dacă este adevărat, alții au ținut să îi felicite pe cei doi. ,,Fată ❤️👍🏻😍😍, a fost comentariul lui Viorel care a pus pe jar internauții.

Alți internauți au ironizat situația și nu au ezitat să răspundă atunci când Vulpița a adresat întrebarea ,,Fată sau băiat? Ce credeți ca vom avea?

,,O glumă”, ,,Jumi-juma”, ,,Vârcolac”, au răspuns cei puși pe șotii. Pe de altă parte, unii au ținut chiar să o critice pe Veronica pentru modul în care tratează rolul de mamă. ,,Nu vreau răul nimănui. Dar decat sa faci un copil iar apoi sa iti amintești de el la paste s au crăciun. Mai bine las-o balta”, ,,Orice ai avea sa fie sanatos/sanatoasa dar cel mai important sa aveți grija de el/ea și sa nu faceti cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți , au scris alți internauți.

Vulpița Stegaru a avut de suportat și reproșul socrilor. Tânăra a fost acuzată de prinții lui Viorel că nu acesta r fi tatăl celui de-al doilea copil.

,,Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (tatăl lui Viorel, n.r.) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea cã numai la băieti îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe. Ei au vãzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niste băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul deloc. Are și dreptate”, au spus vecinii părinților lui Viorel, în urmă cu ceva timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: