Redactia.ro
Home » Știri » Deputatul PSD, Sebastian Radu, răpus de COVID-19. Avea 49 de ani

Deputatul PSD, Sebastian Radu, răpus de COVID-19. Avea 49 de ani

Deputatul PSD de Buzău, Sebastian Radu, în vârstă de 49 de ani, a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut miercuri de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a transmis și un mesaj de condoleanțe.

 

Deputatul PSD de Buzău, răpus de COVID-19

Deputatul PSD  Sebastian Radu a murit în urma infecției cu SARS-COV-2. Deputatul se afla la primul mandat în Parlament.

Anunțul deceseului a fost făcut de președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, care a transmis și un mesaj de condoleanțe.

Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris liderul PSD pe pagina de Facebook.

Deputatul buzoian fusese infectat cu noul coronavirus, la începutul lunii noiembrie, fiind internat în stare gravă la spital.Ulterior, a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală. Pentru că starea de sănătate a deputatului nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, acolo unde a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Sebastian Radu era membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor și a fost ales deputat în 2016. Cu toate acestea, PSD nu l-a mai inclus pe lista la alegerile parlamentare de anul acesta.

Înainte de a fi ales parlamentar, Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în 2012. Fostul viceprimar a demisionat în urma unor neînțelegeri cu fostul primar Constantin Boșcodeală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: