Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată fiul de 17 ani al lui Victor Ponta? Acesta provine din mariajul politicianului cu Roxana Ponta

Cum arată fiul de 17 ani al lui Victor Ponta? Acesta provine din mariajul politicianului cu Roxana Ponta

GALERIE FOTO (7)

Victor Ponta a avut o viață amoroasă controversată. Fostul premier a mai fost căsătorit în trecut, cu Roxana Ponta, mama singurului său fiu. Cei doi au divorțat în 2006, dar au rămas în relații bune.

 

Cum arată singurul fiu al lui Victor Ponta

Andrei Ponta

 

Fostul premier Victor Ponta este căsătorit de 14 ani cu Daciana Sârbu, fiica politicianului Ilie Sârbu. Mulți nu știu că fostul premier a mai fost căsătorit în trecut. Victor Ponta a cunoscut-o pe prima lui soție în timpul liceului și s-au căsătorit în 1998. La doi ani de la căsătorie, a apărut pe lume fiul lor, Andrei, care are acum 17 ani. După o relație de 8 ani, Victor și Roxana Ponta au divorțat în 2006.

După încheierea divorțului , Roxana Ponta a rămas în casa pe care a cumpărat-o cu politicianul, la acel moment, în Chitila. Valoarea casei ajungea la 64.800 de RON, la momentul respectiv. În urma divorțului, instanța a stabilit că Roxana va primi custodia copilului.

Victor Ponta nu și-a neglijat fiul, căruia i-a asigurat în continuare bani pentru studii. Fostul premier al României îi plătește taxele de școlarizare, în valoare de 6.900 de euro, costul meselor pe toată perioada școlii, adică suma de 1.100 de euro pentru 10 luni și suportă chiar și cheltuielile pentru manuale, în valoare de 400 de euro.

Victor Ponta a fost tot timpul extrem de apropiat de fiul lui. Băiatul în vârstă de 17 ani învață foarte bine, este pasionat de mașini de curse și de tot ceea ce ține de sport și practică rugby de performanță, scrie playtech.ro.

Andrei a moștenit aspectul fizic al tatălui său, însă nu și pasiunea pentru politică. Mai mult, băiatul a fost chiar fericit în momentul în care tatăl său s-a retras din PSD.

Fiul meu s-a dus la festivalul Neversea anul trecut. L-am sunat când s-a trezit el pe la ora 2:00, 3:00. Eu l-am întrebat dacă e bine și el mi-a spus că „ce bine că nu mai ești la PSD!”. Zic, stai mă, că eu te-am întrebat dacă ești bine, dacă au fost probleme, dacă te-ai bătut cu cineva. Zice „nu, bine că nu mai ești la PSD că s-a strigat… știți voi ce. Ei se întorceau către mine și le-am zis că tata nu mai e la PSD!”, i-a mărturisit băiatul.

În 2006, la scurt timp după divorțul de Roxana P, Victor Ponta s-a căsătorit cu Daciana Sârbu, fiica politicianului Ilie Sârbu. Mulți au fost de părere că Daciana a fost femeia din cauza căreia Victor Ponta ar fi divorțat de soție.

 

Victor Ponta, tată de trei copii

Victor Ponta mai are o fetiță cu Daciana Sârbu, pe nume Irina, în vârstă de 12 ani. Însă, în emisiunea lui Denise Rifai, fostul premier a dezvăluit că este tatăl a trei copii, lucru ce a creat confuzie.

‘Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dv’, a transmis Victor Ponta.

La scurt timp după răspunsul lui Victor Ponta din cadrul emisiunii televizate a lui Denise Rifai, Daciana Sârbu, soția acestuia, a postat pe Instagram prima fotografie cu cea de-a doua fetiță, Maria, ținută în brațe de Irina, prima fată a celor doi.

Daciana Sârbu s-a declarat fericită că este mamă din nou, chiar dacă cea mică,Maria, este adoptată.

“Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil. Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi. Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi”, este mesajul postat de Daciana, în dreptul fotografiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: