Redactia.ro
Home » Sport » Larisa Iordache, în conflict cu fanii. „E corpul meu, fac ce vreau!”

Larisa Iordache, în conflict cu fanii. „E corpul meu, fac ce vreau!”

GALERIE FOTO (6)

Larisa Iordache a devenit una dintre cele mai apreciate gimnaste din România. Sportiva a intrat într-un conflict cu fanii, pe rețelele de socializare, după ce au criticat-o că și-a mărit buzele și că are operații estetice. Gimnasta le-a dat un răspuns tranșant celor care au criticat-o. 

Larisa Iordache, în conflict cu fanii

Larisa Iordache, gimnasta în vârstă de 24 de ani, a intrat în dialog cu fanii ei, pe pagina de Instagram. Însă, sportiva a primit numeroase critici în privința aspectului fizic.

„Erai atât de frumoasă înainte”, i-a scris unul dintre internauți, gimnastei. Gimnasta nu a ezitat și a dat replica imediat. Mai mult, sportiva a ținut să sublinieze că își va face mai multe operații estetice dacă va fi necesar.

„Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea.

Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau. Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el, să se simtă bine în propriul corp. Dacă voi avea nevoie de alte operații estetice sau de alte îmbunătățiri o s-o fac. Nu încurajez operațiile estetice și nu tind să-mi fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm. Cred că naturalețea nu ține de niște extensii de gene puse, de niște acid în buze sau de alte intervenții. Trebuie să fii natural prin felul de a fi, să fii om înainte de toate. Mie îmi place ce văd în oglindă și mă simt bine în pielea mea”, a explicat Larisa Iordache, pe contul de Instagram.

 

Larisa Iordache, revenire de senzație în gimnastică

Larisa Iordache a câștigat oatru medalii la Campionatele Europene de la Mersin: două de aur şi două de argint. Larisa Iordache a revenit în forță în gimnastică. Sportiva a devenit cea mai medaliată româncă în istoria Campionatelor Europene. Gimnasta a primit patru distincții în Turcia, ajungând la un total de 16 medalii.

Până în acest moment, Cătălina Ponor deținea recordul cu 13 medalii europene. Larisa Iordache a revenit în lotul României după trei ani de absență din cauza unei accidentări grave.

Nadia Comăneci a sunat-o pe Larisa Iordache, pentru a o felicita personal.

„Am vorbit cu Larisa puțin mai devreme, am sunat-o să o felicit. A fost o revenire specială, extrem de spectaculoasă. Când dispari din gimnastică trei ani chiar și fără accidentare, e aproape imposibil să-ți revii la o formă de competitivitate la nivelul din acest an când te gândești la gimnastică. Dar în cazul ei, care a și trecut prin aceste operații, nu pot să spun decât că e voință, putere și dorintă de a demonstra că totuși ea este o valoare în acest sport și încă n-a terminat ce a avut de spus. Este foarte recunoscătaoare, dar e bine să o întrebi pe ea ce simte.

Ea îmi mulțumește de fiecare dată, îi scriu: «Cu calm, Larisa! Nu te grăbi!». Nu trebuie să-i spun eu ce să facă, dar faptul că simte că sunt și eu alături de ea cât de cât, chiar de departe, și o încurajez, cred că e ceva ce ajută pe fiecare. Dar m-a impresionat pentru că este extrem de greu cu codul de punctaj să te afli la această valoare și, chiar dacă nu au venit toate țările să participe la acest European, mă uit la execuție, la dificultate, mă uit la valoare, ce se întâmplă cu exercițiile ei la nivel mondial. Bârna aceasta pe care ea o face e competitivă la nivel mondial și olimpic”, i-a transmis Nadia Comăneci, scrie Digisport.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: