Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Vedeta a publicat imagini cu el pe Instagram

Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Vedeta a publicat imagini cu el pe Instagram

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat

Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău, într-un mall din Dubai, iar această apariție a șocat pe toată lumea. Se pare totuși, că aceasta a pus ochii pe un alt bărbat, publicând imagini cu el pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Vedeta a publicat imagini cu el pe Instagram

Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Bianca Drăgușanu continuă să-și surprindă fanii. La numai o zi de când a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro în compania lui Gabi Bădălău, soțul Claudiei Pătrășcanu într-un mall din Dubai, aceasta a postat noi fotografii cu un alt bărbat, pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat!

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu s-a afișat cu niciun alt bărbat, în afară de milionarul turc despre care vedeta spunea că îi este prieten, dar în urmă cu o zi aceasta a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău într-un mall din Dubai, iar cei doi nu s-au ferit de nimeni. Gbai Bădălău încă este căsătorit cu artista Claudia Pătrășcanu, cea cu care are doi copii. Contactați, Bianca și Gabi au declarat că nu există nicio relație între ei, dar că au petrecut timp împreună, și dacă va fi o relație între cei doi, cu siguranță o vor face, pentru că sunt asumați și maturi și nu trebuie să se ascundă de nimeni.

Dar se pare că vedeta are alte planuri, cu altă persoană.Bianca Drăgușanu a pus ochii pe alt bărbat, imediat după ce a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău. Aflată în Dubai, vedeta a mers într-un restaurant de fițe, unde s-a întâlnit cu un actor celebru, Bianca imortalizând momentul. Ulterior, fosta iubita a lui Bodi l-a surprins pe aceasta în timp ce stătea la masă, postând imaginea și pe Instagram. Reamintim că blondina le-a spus fanilor săi că se gândește să se mute în Dubai, împreună cu fiica și mama ei. Iar în această perioadă, vedeta se interesează de mai multe locații unde să stea.

Bianca Drăgușanu și Gbai Bădălău, pregătiți pentru o nouă aventură

Fosta asistentă Tv și Gabi Bădălău au avut parte de momente pline de distracție în Dubai, iar în curând, cei doi vor pleca în Maldive. Nici unul dintre ei nu a recunoscut oficial că ar avea o relație, dar ambii au declarat că sunt persoane libere și vor să-și trăiască viața. Surse apropiate din anturajul celor doi, au declarat că ideea a fost propusă de Bianca Drăgușanu, iar Gabi a fost de acord cu ea. Bianca a declarat că nu este pregătită 100% să-și asume această relație, lăsând de înțeles că poate fi vorba despre o nouă idilă amoroasă în viitor. „Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem. Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: