Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tatăl fraților Sterp. Mama Geta a spus adevărul despre bărbatul care i-a dăruit patru copii

Cine este tatăl fraților Sterp. Mama Geta a spus adevărul despre bărbatul care i-a dăruit patru copii

GALERIE FOTO (6) Cine este tatăl fraților Sterp

Cine este tatăl fraților Sterp? Frații Sterp se pot considera persoane norocoase pentru că au o mamă puternică și care i-a crescut cu o energie pozitivă. Dacă pe mama Geta o cunoaște toată lumea, nu același lucru se poate spune despre tatăl acestora. Cine este acesta și de ce nu povestesc Culiță și Iancu despre el?

Cine este tatăl fraților Sterp. Mama Geta a spus adevărul despre bărbatul care i-a dăruit patru copii

Cine este tatăl fraților Sterp. Culiță Sterp a devenit cunoscut ca fiind un mare interpret de muzică de petrecere, încă de pe vremea când era căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua. Ulterior, acesta a avut un succes profesional incredibil, iar oamenii l-au îndrăgit și mai mult. Acum, Culiță i-a urmat exempul fratelui său mai mic, Iancu, și a decis să participe la Survivor România 2021. După ce Iancu Sterp a ajuns în Marea Finală, Culiță și-a propus să se întoarcă acasă cu marele premiu. Pentru cei doi, familia este o adevărată binecuvântare și se mândresc din plin cu cele două surori, dar mai ales cu mama Geta, cea care le-a dat viață și i-a crescut mai mult singură. Totodată, Culiță va experimenta și el rolul de părinte, pentru că peste câteva luni, iubita sa va naște primul său copil.

Referitor la tatăl lor, Iancu și Culiță au evitat de multe ori acest subiect. Se pare că acesta și-a lăsat familia în urmă și a decis să plece de acasă în urmă cu șapte ani. Astfel, mama Geta a rămas singură cu patru copii, trecând prin momente cumplite. „Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit Culiță.

Mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor săi

Mama Geta este o femeie surprinzătoare și pozitivă. Cu toate astea, mama fraților Sterp a povestit și ea despre bărbatul din viața ei. Cu durere în suflet, Mama Geta a spus că și-ar fi dorit să facă o nuntă cu el, dar s-au născut copiii și au intervenit problemele, motiv pentru care au renunțat la acest eveniment. Femeia a spus că Nicolae a fost primul său bărbat, și că nu s-au căsătorit niciodată. ”Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare”, a declarat Mama Geta. Cu toate astea, mama Geta se bucură de succesul copiiilor săi, așteptând nerăbdătoare ca fiul său cel mare să se întoarcă cu marele premiu acasă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini