Redactia.ro
Home » Monden » Gestul emoționant făcut de Culiță și Iancu Sterp! Ce au făcut aceștia pentru un om fără adăpost

Gestul emoționant făcut de Culiță și Iancu Sterp! Ce au făcut aceștia pentru un om fără adăpost

GALERIE FOTO (2) Gestul emoționant făcut de Culiță și Iancu Sterp

Iancu și Culiță Sterp au decis să facă un gest incredibil pentru un om la nevoie, în preajma sărbătorilor de iarnă. Aceștia i-au făcut cel mai frumos cadou unui om din localitatea din care provin. 

Gestul emoționant făcut de Culiță și Iancu Sterp

Iancu și Culiță Sterp au făcut un gest impresionant în pragul sărbătorilor de iarnă. Cei doi frați i-au construit o casă unui bărbat din localitatea din care provin, care este destul de cunoscut în mediul online, pe numele său Ion Șmecherul. Bărbatul este o persoană muncitoare, însă nu a avut posibilități pentru a avea propria casă.

Dorința fraților Sterp de a-l ajuta pe acest bărbat a fost foarte apreciată în mediul online de fanii lor. Anunțul că cei doi lucrează la acest cadou a fost făcut de Iancu Sterp pe rețelele de socializare. Acesta le-a povestit urmăritorilor lui despre gestul pe care vor să-l ducă la bun sfârșit. Culiță a anunțat că deja au construit acoperișul casei și speră ca în curând omul să aibă o locuință, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, frații Sterp și-au îndemnat urmăritorii care doresc să facă și ei la rândul lor o faptă bună cu privire la casa pe care o vor ridica pentru prietenul lor, Ion. Iancu și Culiță Sterp se vor ocupa cu marea majoritatea banilor necesari pentru casa bărbatului.

Mai mult, Culiță Sterp și fratele său sunt mereu prezenți pe șantier, ajutând muncitorii la construcția casei. În plus, aceștia postează pe conturile de socializare imagini cu ei în timp ce lucrează, sunt doi oameni harnici și nu se dau înlături de la munca fizică.

Gestul emoționant făcut de Culiță și Iancu Sterp

Cine sunt Iancu și Culiță Sterp

Cei doi cântărețiau devenit cunoscuți la Puterea Dragostei, unde au cunoscut, practic, celebritatea. Fiind atât de iubiți, cei doi n-au stat pe gânduri și s-au lansat în muzică, domeniu cu care cochetau și înainte, însă pentru că erau necunoscuți nu aveau la fel de mare succes ca acum.

Pentru că cei doi frați sunt aproape mai tot timpul numărul unu în tendințe pe Youtube, Culiță și Iancu Sterp s-au hotărât să lanseze o colindă de Crăciun în care să apară cu întreaga familie, cele două surori și mama lor.

Astfel, fetele și cea care le-a dat viață celor patru frați s-au îmbrăcat în straie populare, au mers în Munții Retezat și au cântat printre nămeți, la o cabană printre brazi. Imaginile sunt de poveste, iar familia Sterp s-a bucurat și de un mic concediu de câteva zile, cu această ocazie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: