Redactia.ro
Home » Monden » Surpriza uriașă a Danielei de ziua iubitului ei, Culiță Sterp! Cei doi sunt împreună de puțin timp

Surpriza uriașă a Danielei de ziua iubitului ei, Culiță Sterp! Cei doi sunt împreună de puțin timp

GALERIE FOTO (2)

Culiță Sterp a împlinit ieri vârsta de 28 de ani și a sărbătorit acest moment cu familia și cu cei apropiați. Cântărețul iubește să aibă familia aproape și nu ratează nici un eveniment pentru a se bucura alături de cei iubiți. De data aceasta a i-a fost alături și iubita lui, Daniela. 

Ce surpriză i-a făcut Daniela iubitului ei Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela formează un cuplu de puțin timp, în ce doi par să fie din ce în ce mai îndrăgostiți. Cei doi au pretrecut de curând momente frumoase la Brașov, de unde au postat footgrafiicu ei zâmbind și simțindu-se bine unul alături de celălalt.

Ieri, când Culiță Sterp a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani, Daniela i-a pregătit o surpriză specială l-a impresionat pe cântăreț. Cei doi nu se feresc să-și arate dragostea în public, astfel că frumoasa tânără a postat pe Instagram Story o fotografie cu cei doi și un mesaj care l-a emoționat pe Culiță, potrivit wowbiz.ro.

”La mulți ani, frumosul meu! Să te văd mereu zâmbind așa ca în poza asta. Te iubesc”, i-a scris Daniela lui Culiță Sterp.

Culită sterp și Iubita

Culiță Sterp a petrecut alături de familie

Culiță Sterp a avut alături de el familia și a ținut să le mulțumească într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Acesta a publicat o fotografie cu mama lui, cu fratele lui Iancu Sterp, dar și cu sora sa, Geta.

„28 de ani trecuți! Nu-s puțini, dar nu-s nici mulți! Mulțumesc familiei mele care mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză și pentru că m-a susținut mereu în tot ceea ce am făcut! Iar vouă , vă mulțumesc încă de o mie de ori pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis! Vă iubesc!”, a fost mesajul transmis de cantaret, in mediul online.

Culiță Sterp și familia
Culiță Sterp și familia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: