Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp nu mai arată așa! Ce schimbare fizică și-a făcut celebrul artist? A fost tocmai în Turcia pentru intervenție

Culiță Sterp nu mai arată așa! Ce schimbare fizică și-a făcut celebrul artist? A fost tocmai în Turcia pentru intervenție

Culiță Sterp este dispus să își îmbunătățească aspectul fizic și a apelat la implantul de păr. Interpretul de muzică de petrecere a dat și o declarație, prin care a povestit cum a decurs întreaga procedură. 

 

 

Intervenție cu 3.500 de fire

 

Cântărețul de muzică de petrecere știe că trebuie să aibă o imagine perfectă, motiv pentru care a ajuns din nou pe masa de operație. Renumitul interpret și-a făcut un implant de păr pentru a doua oară, intervenția fiind făcută de data aceasta în Cluj-Napoca. Culiță a apelat la un implant de păr, cu 3.500 de fire aplicate în zona frontală.

Imediat ce intervenția s-a încheiat, Culiță le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arată el acum. Rezultatele vor putea fi vizibile abia peste 6 luni. ,, A fost o intervenție ușoară și putem aprecia încă de pe acum rezultatul. Pacientul va fi foarte mulțumit. Șapte ore a durat toată operația în care i-au fost transplantate 3500 de fire de păr. Va trebui să respecte anumite indicații medicale și să se prezinte la controale. I s-a făcut și un tratament PRP, cu plasmă, care îl va ajuta la vindecarea completă a pieli iar țesutul dermal este stimulat să se regenereze”, a declarat medicul.

Culiță Sterp, care s-a confruntat cu o pierdere excesivă a părului în zona frontală a capului,  s-a arătat extrem de mulțumit de modul de lucru al medicului Mihai Motora. ,, @dr.motora, medicul cu mâini de aur! Am ales să îmi fac implantul de păr la el pentru că am vrut cele mai bune rezultate! Mulțumesc domnule doctor!”, a scris interpretul pe contul personal de Instagram.

Solistul a ales să facă această intervenție  după ce prima oară și-a făcut implant de păr în lateral și a mers în Turcia pentru această intervenție. Îndrăgitul cântăreț se simte minunat după procedura chirurgicală și a declarat în mediul online că nu mai are capul atât de umflat ca în ziua intervenției și că se simte minunat în acest moment. „Prima zi după implant… mă simt super bine. E totul ok. O să mă vedeți cu plete, curând!”, a declarat artistul într-un InstaStory.

 

 

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire

 

Culiță Sterp pare să își trăiască marea iubire alături de o frumoasă domnișoară pe care o îndrăgește întreaga familie a artistului. Daniela Iliescu, iubta artistului, a fost dusă de acesta în Turcia de ziua ei, loc în care i-a pregătit o serie de surprize care mai de care mai romantice. plimbând-o cu balonul și ducând-o în cele mai de lux restaurante la care au avut acolo access.

Culiță Sterp spune despre actuala iubită că este femeia pe care și-o dorește și că a găsit-o. Culiță Sterp are intenții serioase cu actuala iubită. ”Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a adăugat acesta.

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: