Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp se operează. Ce schimbare își face cântărețul

Culiță Sterp se operează. Ce schimbare își face cântărețul

Culiță Sterp, vedeta muzicii de petrecere vrea să fie răsfățat de iubită, motiv pentru care se operează. Unul dintre cei mai în vogă cântăreți de muzică de petrecere este mai atent cu felul în care arată. 

 

Ce schimbare își face artistul

 

Culiță Sterp are mai multă grijă de modul în care arată. Acesta a luat o decizie de a merge, din nou, la medicul estetician, pentru a suporta o intervenție. Artistul este decis să aibă un look impecabil, atât pentru fanii lui, cât și pentru frumoasa iubită, Daniela Iliescu.

Culiță Sterp se confruntă în continuare cu probleme cu podoaba capilară, deși acesta a mai avut o intervenție de implant de păr. Artistul și-a făcut prima intervenție în Turcia, la o clinică specializată în acest domeniu.

Cântărețul de muzică de petrecere va continua procedurile pentru această intervenție în România. Acesta se declară mulțumit de intervenție, dar părul său se încăpățânează să se rărească în anumite zone, mtiv pentru care acesta are nevoie de o nouă procedură.

”Îmi voi face în lateral”, a explicat Culiță Sterp, indicând zona frunții, locul în care părul său este vizibil mai rar.

 

 

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire

 

Culiță Sterp pare să își trăiască marea iubire alături de o frumoasă domnișoară pe care o îndrăgește întreaga familie a artistului. Daniela Iliescu, iubta artistului, a fost dusă de acesta în Turcia de ziua ei, loc n care i-a pregătit o serie de surprize care mai de care mai romantice. plimbând-o cu balonul și ducând-o în cele mai de lux restaurante la care au avut acolo access.

Mai mult, artistul i-a și dedicat o melodie romantică, iar Daniela a părut destul de încântată de felul în care artistul se comportă cu ea.

Culiță Sterp spune despre actuala iubită că este femeia pe care și-o dorește și că a găsit-o. Culiță Sterp are intenții serioase cu actuala iubită. ”Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a adăugat acesta. Daniela îi este alături și îl însoțește la filmările pentru anumite videocliprui, dar și la concerte.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: