Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a rămas mască! Ce a făcut frumoasa iubită a cântărețului în fața tuturor

Culiță Sterp a rămas mască! Ce a făcut frumoasa iubită a cântărețului în fața tuturor

Culiță Sterp trăiește de puțin timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Daniela. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și își fac declarații în public.

 

Ce a făcut frumoasa iubită a lui Culiță

 

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, i-a făcut artistului o declarație de dragoste pe rețelele de socializare, iar fanii au fost surprinși. Daniela a simțit să își exprime dragostea față de fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Comentariul lăsat de aceasta a stârnit aprecierea fanilor care se bucură pentru povestea lor de iubire.

 

Culiță Sterp, despre fosta lui soție

 

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, Culiță a vorbit deschis despre căsnicia cu aceasta. ”Vreau să las în spate trecutul meu. Nu mă mai interesează, merg înainte. Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțirea de Carmen, și chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși”, a mărturisit Culiță. Mai mult, acesta a adăugat că își  dorește o femeie cu principii, cuminte, frumoasă și care să îi înțeleagă meseria mai mult. Culiță Sterp spune despre actuala iubită că este femeia pe care și-o dorește și că a găsit-o. Culiță Sterp are intenții serioase cu actuala iubită. ”Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a adăugat acesta. Daniela îi este alături și îl însoțește la filmările pentru anumite videocliprui, dar și la concerte.

 

Noua iubită a lui Culiță, care nu este atât de cunoscută publicului, este discretă și mizează pe simplitate. Daniela are o pasiune pentru călătorii și este o împătimită a festivalurilor.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: