Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Vestea a fost dată de Dan Capatos la XNS

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Vestea a fost dată de Dan Capatos la XNS

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Vestea a fost dată de Dan Capatos la XNS

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Dan Capatos a dezvăluit totul la emisiunea pe care o prezintă. Se pare că Ioana și-a iertat soțul pentru presupusa bătaie.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat

Între Ilie Năstase și Ioana a fost un episod scandalos care s-a terminat cu poliția. Se pare că în seara de 8 ianuarie, Ioana a sunat la 112 după ce ar fi fost agresată fizic de soțul ei. Însă, aceasta a refuzat să depună plângere împotriva lui Ilie Năstase și s-a refugiat la Constanța pentru o perioadă.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Atât Ioana, cât și Ilie au dat declarații, iar mulți credeau că soții Năstase vor ajunge la divorț după cele întâmplare. Însă se pare că, de fapt, cei doi sunt din nou împreună. Dan Capatos a anunțat, în exclusivitate, că bruneta l-ar fi iertat deja pe fostul tenismen, potrivit spuselor acestuia, scrie spynews.ro.

„Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a afirmat Dan Capatos.

De la ce a pornit scandalul dintre soții Năstase

După apelul din timpul nopții, un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la Complexul Stejarii din nordul Bucureștiului. Pe fondul unei dispute inopinate, fostul mare tensimen și-ar fi lovit soția, pe Ioana, cea care, speriată fiind, a decis să anunțe Poliția.

Ioana, soția lui Ilie Năstase în vârstă de 45 de ani, a părăsit căminul conjugal, însă nu a dorit să depună plângere la poliție. Se pare că motivul ar avea legătură cu faptul că fostul tenismen are mai are o condamnare de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Întregul scandal, în care a fost implicat și fostul Ioanei, Nick Rădoi, ar fi acum dat uitării, potrivit unei conversații dintre Ilie și Dan Capatos, în care fostul sportiv a susținut că s-a împăcat cu soția lui. Mai mult, Ioana a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre conflict, declarând din nou că Nick Rădoi nu are nici o legătură. Aceasta nu a vrut să divulge care a fost de fapt motivul care a dus la cearta dintre cei doi, însă a negat mai multe speculații, printre care și motivul invocat de Cătălin, cum că cearta ar fi pornit de la declarațiile Andreei Tonciu de vineri.

”Am văzut căte ceva pe la Tv în legatura cu Nick, nu este adevărat. M-a sunat el de Sfântul Ion, dar eu cred că el așa a considerat pentru că el și Ilie s-au mai tatonat și a crezut asta. Totul a pornit de la un lucru banal. Eu sunt la Constanța. Chiar astăzi m-a sunat Ilie. Mi-a zis că e frumos la București și că ninge. Nu și-a cerut scuze, nu am apucat să vorbim foarte mult. Important este să fim sănătoși. Trebuie să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut. Cearta noastră nu are legătură cu declarațiile Andreei. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie. El a fost deranjat că o femeie ca ea a putu să zică acest lucru, dar nu din cauza asta ne-am certat”, a declarat Ioana la ”Măruță”.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! În urmă cu doar 5 zile, Ioana vorbea despre momentul de coșmar pe care l-a trăit și nu părea extrem de afectată de tot ce s-a întâmplat.

Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: