Redactia.ro
Home » Monden » De la ce a pornit conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana face dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat

De la ce a pornit conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana face dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat

De la ce a pornit conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana face dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat

În urmă cu câteva zile, Ioana, soția lui Ilie Năstase a sunat la 112 pentru a anunța că este agresată. Polițiștii au rămas șocați atunci când au descoperit că agresorul este marel tenismen. 

De la ce a pornit conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa

După apelul din timpul nopții, un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la Complexul Stejarii din nordul Bucureștiului. Pe fondul unei dispute inopinate, fostul mare tensimen și-ar fi lovit soția, pe Ioana, cea care, speriată fiind, a decis să anunțe Poliția.

Ioana, soția lui Ilie Năstase în vârstă de 45 de ani, a părăsit căminul conjugal, însă nu a dorit să depună plângere la poliție. Se pare că motivul ar avea legătură cu faptul că fostul tenismen are mai are o condamnare de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Acesta a fost prins conducând băut la volan de două ori în numai șase ore, în luna mai a anului trecut. Atunci, fostul sportiv a refuzat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei și a fost recalcitrant cu polițiștii de la Circulație.

Astfel, fiind conștientă că o nouă posibilă condamnare pentru violență l-ar putea trimite pe Ilie Năstase după gratii, soția acestuia a preferat să se liniștească înainte de a decide ce dorește să facă mai departe.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Nick Rădoi este implicat în conflict

Ioana Năstase a vorbit și despre declarațiile pe care le-a făcut omul de afaceri Nick Rădoi. Din spusele acestuia, se pare că cearta dintrei cei doi soți a pornit de la el, după ce i-ar fi dat Ioanei un mesaj de ”La multi ani” de ziua ei, iar Ilie ar fi făcut o criză de gelozie atunci când a aflat. Ioana a negat aceste afirmații.

Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a declarat Ioana.

Mai mult, Ioana a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre conflict, declarând din nou că Nick Rădoi nu are nici o legătură. Aceasta nu a vrut să divulge care a fost de fapt motivul care a dus la cearta dintre cei doi, însă a negat mai multe speculații, printre care și motivul invocat de Cătălin, cum că cearta ar fi pornit de la declarațiile Andreei Tonciu de vineri.

”Am văzut căte ceva pe la Tv în legatura cu Nick, nu este adevărat. M-a sunat el de Sfântul Ion, dar eu cred că el așa a considerat pentru că el și Ilie s-au mai tatonat și a crezut asta. Totul a pornit de la un lucru banal. Eu sunt la Constanța. Chiar astăzi m-a sunat Ilie. Mi-a zis că e frumos la București și că ninge. Nu și-a cerut scuze, nu am apucat să vorbim foarte mult. Important este să fim sănătoși. Trebuie să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut. Cearta noastră nu are legătură cu declarațiile Andreei. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie. El a fost deranjat că o femeie ca ea a putu să zică acest lucru, dar nu din cauza asta ne-am certat”, a declarat Ioana la ”Măruță”.

Părerea unui avocat despre cazul Năstase

Florin Ionuț Pascu, renumitul avocat,  a confirmat, pentru playsport.ro, faptul că Ilie Năstase ar putea ajunge după gratii dacă soția acestuia, decide, în cele din urmă, să meargă la poliție, apoi scoate de la INML un raport medico-legal.

În ipoteza săvârșirii unei noi infracțiuni cu intentie sau intenție depășită, după aplicarea unei sancțiuni penale, respectiv amânarea aplicării pedepsei, legiuitorul penal a stabilit anumite condiții ce trebuie îndeplinite pentru a se ajunge la revocarea amânării aplicării pedepsei, respectiv persoana condamnată să săvârșească din nou o infracțiune, noua infracțiune să fie descoperită în termenul  de încercare. Și ultima condiție, cea mai importantă, ca pentru ultima infracțiune să se pronunțe o condamnare. În acest context, se va putea ajunge ca persoana care a fost condamnată, jnițial, cu amânarea aplicării pedepsei, să nu mai beneficieze de acest, putem să-i spunem, beneficiu al legii penale, și să fie condamnat cu executare”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: