Redactia.ro
Home » TV » Nick Rădoi spune adevărul în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase: ”Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”

Nick Rădoi spune adevărul în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase: ”Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”

GALERIE FOTO (3)

Nick Rădoi a spus adevărul cu privire la scandalul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. Afaceristul susține că Ilie Năstase și-ar fi agresat soția din cauza lui. Omul dea faceri a făcu declarații cu privire la adevărul din spatele scandalului. 

Nick Rădoi spune adevărul în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase

Nick Rădoi a făcut dezvăluiri incendiare despre scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Afaceristul a fost invitat prin Skype în cadrul emisiunii Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a declarat că el ar fi adevăratul motiv pentru care fostul tenismen și-ar fi agresat soția. Declarațiile milionarului au fost controversate.

Nick Rădoi a mărturiist că niciodată nu a vrut să intervină în relația dintre fostul tenismen și Ioana, și că Ioana nu merită situația prin care trece acum. Afaceristul a susținut că Ilie Năstase l-a înjurat în repetate rânduri, fiind gelos pe relația pe acre soția sa a avut-o cu Nick Rădoi.

Întregul scandal ar fi pornit în clipa în care Nick Rădoi ar fi sunat-o pe Ioana pentru a-și transmite felicitări, având în vedere că ziua de naștere a Ioanei este în aceeași zi cu cea a afaceristului.

Cred că niciodată nu aș fi vrut să intru în subiectul ăsta, dar din cauza violenței cu care s-a procedat, iar Ioana chiar nu merită, chiar o să dau niște lucruri pe care nu le-am mai zis. Ilie Năstase nu m-a înjurat doar de două ori. Ilie Năstase are o problemă cu trecutul, mai mult decât prezentul. Prezentul între mine și Ioana este doar salutări, cum a fost acum ziua mea și a fost și ziua ei în aceeași zi cu a mea. Ne-am urat amândoi sănătate și fericire. A fost doar atât. Acest om chiar face niște greșeli mari și știe bine cu cine s-a căsătorit, dar lucrurile care se află și le știu și locurile publice în care el merge și mă înjură tot timpul și au fost locuri în care nu aș vrea să spun unde și ce. El are o problemă cu trecutul și asta pe mine mă doare.”, a spus Nick Rădoi, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Nick Rădoi s-a arătat foarte indignat de faptul că fostul tenismen continuă să-l înjure prin diferite locuri publice. Mai mult, acesta a declarat în direct că ela r fi motivul din spatele întregului scandal și pentru care fostul tenismen și-ar fi lovit soția.

Cu toate acestea, Nick Rădoi a ținut să îi transmită un mesaj fostului tenismen, prin care i-a spus că nu o să o mai caute pe Ioana Simion, nici măcar pentru o aniversare.

,,Amândoi ne-am contactat. De când ne-am despărțit, între mine și Ioana nu au existat decât salutări. Părerea mea este că, poate din nou, a făcut același lucru pe care l-a mai făcut când mă înjura și mă înjură frecvent prin restaurante și prin locuri, dar el trebuie să înțeleagă că lucrurile astea nu sunt bune. Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”, a spus afaceristul.

 

Ioana Năstase, primele declarații după scandalul cu Ilie Năstase

Ioana a fost cea care a sunat la 112, iar Poliția a intervenit la domiciliul acestora. Soția fostului tenismen le-ar fi spus polițiștilor că ar i vorba doar despre agresiune verbală, nu și una fizică.

,,E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a spus Ioana Simion pentru ProSport. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: