Redactia.ro
Home » Sport » Magaye Gueye, scandal monstru! Laurette îl apără pe fotbalist

Magaye Gueye, scandal monstru! Laurette îl apără pe fotbalist

GALERIE FOTO (5) Laurette, Magaye Gueye, Magaye Gueye dopat, cocaină, Dinamo

Magaye Gueye este implicat într-un scandal uriaș. Senegalezul apare într-un filmuleț împreună cu două femei. Ceea ce a stârnit însă indignarea este altceva. Pe filmare se aude când fotbalistul spune cuvinte foarte urâte despre conducerea clubului Dinamo.

Magaye Gueye a venit la Dinamo în octombrie anul trecut. Atacantul a jucat în cariera sa la cluburi precum Strasbourg, Everton, Brest, Millwall, Adanaspor, Osmanlispor sau Ankaraspor. La fel ca și ceilalți jucători de la Dinamo, senegalezul nu a văzut niciun ban de la spanioli, așa că este furios. Magaye Gueye apare într-un filmuleț alături de două modele distrându-se. Potrivit Prosport, se aude cum fotbalistul îi înjură pe conducătorii clubului.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, a spus Gueye in acel videoclip.

Gueye este același fotbalist care a refuzat să joace în meciul lui Dinamo din ’16’-imile Cupei României contra celor de la Viitorul. Motivul era același. Nu își primise banii. În acest sezon, Gueye a înscris două goluri pentru Dinamo în 8 meciuri.
La scurt timp de la apariția imaginilor senegalezul le-a cerut scuze suporterilor.

Laurette îl apără pe fotbalist

În filmuleț apare și Laurette. Modelul îi sare în apărare fotbalistului și îl disculpă spunând că de când a ajuns în România a trecut prin momente foarte grele.

„După cum se vede, ne-am distrat. Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară. Fiecare om face ce vrea în viața privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce spune lumea. Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?
Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un fotbalist foarte bun, îi știu situația de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem de mult, eu îl cunosc dinainte să vină în București și știu prin ce a trecut. Au fost momente foarte grele, l-am susținut cum am putut mai bine. Am vrut să-i fac o surpriză. Am plecat la munte împreuna cu mai mulți prieteni… Când oamenii mai beau un pahar, e posibil să mai scape o vorbă, două. „, a spus Laurette pentru PRO Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: