Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM! Urmează cea mai friguroasă noapte din an. Când se va încălzi vremea

Anunț ANM! Urmează cea mai friguroasă noapte din an. Când se va încălzi vremea

Anunț ANM! Urmează cea mai friguroasă noapte din an. Meteorologii anunță că vremea va fi la fel de rece în continuare, în țară, și că urmează o noapte cu cele mai scăzute temperaturi de până acum. Sunt și vești bune, de miercuri se va încălzi. Iată ce zone sunt vizate de schimbările vremii.

Anunț ANM! Urmează cea mai friguroasă noapte

Anunț ANM! Urmează cea mai friguroasă noapte din an. Vremea în țară a fost caracterizată de temperaturi scăzute, în ultimele zile, iar meteorologii anunță că urmează cea mai friguroasă noapte de până acum. Mai exact, luni noapte, se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi din 2021. Sunt și vești bune, de miercuri dimineață se va încălzi, dar există posibilitatea formării de polei.

Săptămâna a început cu o vreme destul de rece, au fost -18 grade Celsius luni dimineață, în zonele depresionare,  potrivit spuselor meteorologului Oana Păduraru. În Capitală, în momentul de față sunt  -8 grade.

Din punct de vedere termic va interveni o schimbare din cursul zilei de miercuri. Informarea meteorologică exipiră miercuri dimineața la ora 10.00. Așteptăm totuși ca noaptea ce vine să fie cea mai rece noapte și în depresiuni să se înregistreze temperaturi de -20 de grade.

De miercuri, vremea se va încălzi, la început în zonele vestice, apoi și în restul zonelor, o încălzire destul de rapidă astfel încât, la sfârșitul acestei săptămâni, ne așteptăm la temperaturi pozitive în mare parte din țară, chiar și la valori de 11…12 grade în partea de sud și sud-est a țării pe timpul zilei, dar și minime destul de ridicate”, a precizat Oana Păduraru la Antena 3.

Oana Păduraru: ”Precipitații mixte, condiții de formare a poleiului”

Odată cu încălzirea vremii de miercuri dimineață, se va forma poleiul în zonele mai joase, mai ales în vest și nord-vest, iar la munte se va forma ghețuș.

”De acum în colo își fac apariția și precipitațiile, de această dată nu vor fi doar sub formă de ninsoare, vom avea și precipitații mixte. În zonele mai joase ne așteptăm la condiții de formare a poleiului, mai ales în partea de vest și de nord-vest a teritoriului. În zonele montane, din cauza temperaturilor ridicate, stratul de zăpadă se topește și se va forma, în funcție de condițiile locale, ghețus”, a spus Oana Păduraru, meteorolog de serviciu, pentru Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: