Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cristi Borcea, idolul elevelor la vârsta de 16 ani. Cum le cucerea pe fete

FOTO Cristi Borcea, idolul elevelor la vârsta de 16 ani. Cum le cucerea pe fete

GALERIE FOTO (2)

Cristi Borcea, idolul elevelor la vârsta de 16 ani. Fostul acționar de la Dinamo vrăjea inimile multor fete în perioada liceului. Cristi Borcea le făcea declarații acestora pe care le semna cu autograf.

Cristi Borcea, idolul elevelor la vârsta de 16 ani

Cristi Borcea, idolul elevelor la vârsta de 16 ani. Încă din adolescență, fostul acționar de la Dinamo, cucerea inimile multor colege de la „Liceul Industrial 26” din București, actual „Dante Aligheri”. El le impresiona, adesea, cu declarații cu autograf, informează wowbiz.ro.

O fostă colegă de clasă a mărturisit pentru Libertatea că nu era un elev strălucit la învățătura, dar se descurca și reușea, totodată să seducă multe fete.

Cum arăta Cristi Borcea la 16 ani. Era idolul elevelor de la „Liceul Industrial 26” din București. Ce declarații le făcea admiratoarelor FOTO - WOWBiz

„Era mare cuceritor. Juca fotbal la Progresul București. Ca elev era mediocru, dar se descurca”, a spus o fosta colegă a lui Cristi Borcea.

Cum Arăta Cristi Borcea La Liceu. La 16 Ani Era Idolul Elevelor De La ”Industrial 26” Din București. Ce Dedicații Le Făcea Fetelor | Libertatea

Cum câștiga bani Cristi Borcea, în adolescență

De altfel, Cristi Borcea nu se plângea de bani în adolescență. El avea un aparat video pe care îl închiria prin cartierul unde locuia și reușea să se întrețină cu ceea ce câștiga. În cartea sa autobiografică, scrisă din spatele gratiilor, Cristi Borcea dezvăluia:

„Făceam bani cu o uşurinţă greu de imaginat şi, la nivelul acelor ani, trăiam ca un împărat. Atunci am realizat că îmi pot organiza foarte uşor mintea şi că pot găsi soluţii pentru tot ce implică bani“,a scris Cristi Borcea.

Cristi Borcea și-a dat BAC-ul la 26 de ani

Și pentru că a neglijat școala, și-a dat Bacalaureatul la vârsta de 26 de ani, după ce Cornel Dinu a vrut să-l angajeze diector de marketing la Dinamo.

„Am preferat să mă angajez gestionar la butelii. Era tentant, rămâneam cu câte 50.000 lei pe zi (!) pe vremea comuniștilor. Nu mi-a fost rușine cu munca de jos, n-am dat în cap pentru bani”, a explicat milionarul.

Cristi Borcea, tată a nouă copii

La vârsta de 51 de ani, Cristi Borcea are nouă copii, din căsătorii diferite. Concret, din căsătoria cu prima soție, Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani).  Din căsătoria cu a doua soție, Alina Vidican, are doi copii: George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cristi Borcea are și o fetiță de 13 ani, pe nume Carolyn, cu avocata care i-a fost amantă, Simona Voiculescu. Valentina Pelinel este cea din urmă, iar ea i-a dăruit trei copii: gemenele Rania şi Indira și Milan, băiatul lor.

În ceea ce privește al 10-lea copil, Cristi Borcea spune că lasă totul în seama Valentinei Pelinel.

”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot (…) Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou.”, a spus Cristi Borcea într-un interviu.

Nici Valentina Pelinel nu se dă în lături de la al patrulea copil din familia lor, dar care ar fi al 10-lea, pentru soțul ei.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.”, a spus Valentina Pelinel pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: