Redactia.ro
Home » Știri » O recunoașteți? Așa arăta la început de carieră una dintre cele mai influente femei din politică

O recunoașteți? Așa arăta la început de carieră una dintre cele mai influente femei din politică

GALERIE FOTO (8)

Puțini își aduc aminte de începuturile de carieră ale celor mai influenți politicieni, pe acele vremuri mai puțin cunoscuți publicului larg. Mai ales când vine vorba de femeile din politică, se pare că schimbările sunt de-a dreptul șocante. În unele cazuri, cele care au ajuns azi să ocupe un loc bine plasat în Parlament sau chiar în Guvern sunt extrem de schimbate, chiar de nerecunoscut față de momentul în care au intrat în politică.

Este incredibil cât de mult s-a schimbat una dintre cele mai influente femei din politică de-a lungul timpului. Și nu vorbim doar de culoarea și coafura părului, ci de schimbarea totală ce se vede cu ochiul liber și o face acum de nerecunoscut față de momentul în care făcea primii pași în lumea politică.

O recunoașteți? Este una dintre cele mai influente femei din politică

Acum mai bine de 16 ani, era o tânără roșcată care pășea timid în dura lume politică, cu sprijinul celui ce i-a fost și încă îi este mentor. De azi și până în prezent pare că a schimbat mai tot la ea, de la culoarea părului, coafură, la ținută și discurs.

Mai mult, a ocupat locuri importante în Parlamentul României, dar și la Guvern. Așa se face că acum este una dintre cele mai influente femei din politică.

Este vorba de Raluca Turcan, care, la cei 42 de ani, este de nerecunoscut față de momentul în care a intrat în politică. A fost dusă pe acest drum de nimeni altul decât Theodor Stolojan, cel care i-a fost mentor și cel care i-a oferit sprijin în toți cei mai bine de 16 ani de politică.

Evoluția Ralucăi Turcan este una extrem de vizbilă pentru orice român. Pe lângă parcursul politic, care a dus-o atât prin Parlament, cât și prin Guvern, iată că schimbarea Ralucăi Turcan față de momentul de debut în politică este mult mai evident pentru ochii oricărui curios.

Raluca Turcan pare că a schimbat tot la ea în tot acest timp. De la culoarea părului și coafură, ținută, până la forma feței!

Raluca Turcan, cu bentiță la început de carieră politică

La începuturile sale, reprezentanta din rândul liberalilor era o apariție extrem de simplă, purta rochii și fuste comune, la care, de cele mai multe ori asorta bentițe.

Acum, Raluca Turcan nu mai e deloc simplă. Gusturile sale în materie de modă s-au rafinat odată cu anii acumulați în postura de om politic.

În prezent, Raluca Turcan este o apariție extrem de elegantă și poartă numai lucruri extrem de prețioase. Iar acest fapt reiese chiar din declarația sa de avere, unde este menționat că deține bijuterii în valoare de 7.000 de euro.

Stilul ei este apreciat chiar și de specialiștii din modă. Spre exemplu, chiar Cătălin Botezatu a declarat despre Raluca Turcan că e cea mai bine îmbrăcată femeie din politică, moment în care a surclasat-o pe Elena Udrea.

„Din punct de vedere vestimentar și al atitudinii, mi se pare extraordinar de bine îmbracată. Are atitudine, prestanță, poarta de cele mai multe ori haine de firmă”, a explicat Bote.

Și Adina Buzatu a comentat ținutele Ralucăi Turcan și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

”Raluca Turcan este un model de eleganță feminină în politică, prin prisma faptului că, deşi poartă haine decente, nu arată niciodată bătrânicios, reuşeşte să îmbine piesele în trend cu cele clasice şi foloseşte întotdeauna haine din ţesături de calitate, fapt ce conferă rafinament ţinutelor”, a explicat Adina Buzatu.

Cele mai mari gafe ale Ralucăi Turcan

Ca în cazul oricărui om politic, din parcursul Ralucăi Turcan nu au lipsit gafele în urma unor declarații publice.

În 2008, fiind invitată la o emisiune de la Realitatea TV, Raluca Turcan a afirmat că are 28 de ani, deși avea 32 de ani. Fiind confruntată cu CV-ul care se afla la acel moment pe site-ul Camerei Deputaților, aceasta a râs în urma gafei.

“Efectiv am uitat”, a răspuns Raluca Turcan la aceea vreme.

O altă gafă a Ralucăi Turcan a fost în 2010. Presa a relatat atunci că, într-o şedinţă a Comisiei pentru Cultură şi Mass-Media de la Camera Deputaților, Raluca Turcan i-ar fi cerut explicații preşedintelui TVR, care era atunci Alexandru Sassu, pentru costisitoarea lansare a „postului local” TVR Hunedoara.

”În cadrul dezbaterilor, Raluca Turcan a întrebat, iritată, pentru ce a fost nevoie ca TVR să înfiinţeze un post la Hunedoara. Surprins, Alexandru Sassu a încercat să îi explice că nu există un asemenea post, ci doar un studio teritorial la Deva, numai că Raluca Turcan o ţinea una şi bună pe a ei: de ce există TVR Hunedoara?”, susțineau surse la aceea vreme.

În cele din urmă, membrii comisiei au realizat că Raluca Turcan se referea la postul TVR HD, adică High-Definition.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: