Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată fiicele lui Serghei Mizil? Afaceristul își dorește să devină bunic din nou

Cum arată fiicele lui Serghei Mizil? Afaceristul își dorește să devină bunic din nou

GALERIE FOTO (7)

Serghei Mizil este un obișnuit al reflectoarelor și camerelor de filmat. Așa se face că celebrul om de afaceri nu mai are nimic de ascuns când vine vorba de viața sa. Mai mult, excentricul afacerist și-a prezentat întreaga familie la televizor. Totodată, a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa.

Toți românii îl știu pe Serghei Mizil, omul de afaceri fiind un obișnuit al platourilor TV. Așadar, nu este de mirare că acesta a vrut să-și prezinte familia publicului larg. Cu această ocazie, Serghei Mizil a oferit un interviu în premieră din propria casă, alături de ale sale fiice Smaranda și Ana, dar și de nepotul său.

Cum arată fiicele lui Serghei Mizil

Însă puțini știu că Serghei Mizil are două fiice superbe și un nepoțel. Fetele nu îi seamănă așa tare, însă excentricul afacerist are toate motivele să fie extrem de mândru cu ele și micuțul nepoțel.

Avându-le alături pe fiicele sale, Serghei Mizil a mărturisit că niciodată nu a pus preț pe bani.

”La mine banii nu prea au avut valoare, eu am fost la fel tot timpul. Revoluția m-a prins cu niște vile și cu ajutorul cui, nu mai spun cui, am stat vreo 7 ani fără adresă! Nu mă interesează aspectul material”, a explicat Serghei Mizil, potrivit SpyNews.

 

Cea mai mare dorință a lui Serghei Mizil

De asemenea, omul de afaceri și-a dezvăluit și cea mai mare dorință a sa. Așa cum e de așteptat, se leagă tot de familia sa, mai exact de una dintre fiicele afaceristului.

Serghei Mizil nu a avut nicio ezitare și a mărturisit în fața telespectatorilor ce își dorește cel mai mult în acest moment. Cu toate că nu îi place deloc să i se spună bunic, ci mereu să fie strigat pe nume, Serghei Mizil s-a arătat mai dornic ca niciodată să mai aibă un nepoțel în familia sa.

Așa se face că dorința sa cea mare se leagă de fiica sa Ana, care să-i aducă pe lume al doilea nepot. Excentricul afacerit a subliniat chiar și că nici nu-l interesează dacă se mărită sau nu, important pentru el este ca Ana să aibă un copil.

”Vreau să-și facă o familie și Ana, să facă un copil, familie nu prea mă interesează! Să aibă și ea un copil”, a mai spus Serghei Mizil.

Mezina lui Serghei Mizil, accident cumplit chiar de Revelion

Cele două fiice ale lui Serghei Mizil sunt din căsătorii diferite. Smaranda Mizil este fiica cea mare a lui Serghei Mizil, din prima căsătorie a afaceristului. Ana Mizil este fiica cea mică a excentricului Mizil, din căsnicia cu Cora Niculescu Mizil.

Mezina lui Serghei Mizil este cunoscută publicului și în urma tragicului accident chiar din noaptea de Revelion, în 2017. Aceasta și-a pierdut un deget și a suferit mai multe operații după ce s-a răsturnat cu maşina pe Autostrada Soarelui chiar în seara dintre ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: